zego adlı üyeden alıntı

Size detaylı olarak şöyle açıklayayım.

Öncelikle sitenize o linkler eklenebilmesi için sitenize kesinlikle kod eklenmesi gerekiyor. Eklenmesi gerekiyor ki o sistemde kayıtlı olan sitelerin linkleri sizin sitenizde görülebilsin.

Siz hiçbir şekilde reklam vb. çalışma yaptırmadığınızı vs. bahsettiğinize göre, siteniz üzerinde sizin yetkinize sahip başka birisi var. ( Şifreyi bilen vb. ) Yani durduk yerde eklenmiş veya hacklink diye adlandırdığımız bir durum değil.

backlink.***.net adresi sadece aracı bir adres. Burda hata aranacaksa sitenizin açıkları olmalıdır. Kolayca o sisteme sitenize ekleyerek backlink takası yapan biri, site üzerinden başka şeylerde yapabilir. Dolayısıyla siz *** adresini davalık ettiğinizde, savcılıktan gelen kağıtta sadece o işlemleri yapan kişinin ip adresi istenir ve vermek zorunda kalırlar. Ama bu işlem uzarda uzar, cebinizden durmadan para çıkar. Sonunda *** adresine birşey olmaz ve cebinizden çıkan milyonlar sayesinde, kesin olmamakla birlikte o kişiyi bulursunuz veya bulmazsınız.

Anlatabildim umarım.


1. Ben yarın gidip dava açacağım demedim.***'a mail attım.Bu mail sonunda bu kodları kaldırmak zorunda.Aksi durumda attığım mailin kanıtı ile başvuru yapacağım.

2. Sitem üzerinde hiç bir şekilde kanıtlayacakları bir kod bulunmamaktadır.Çünkü, az önce'de bunu kontrol ettim.Sitemin bir açığı bulunmamaktadır.Olsa dahi ftp bilgilerine ulaşıp bu kodu atacak kimse olamaz.Olsaydı dahi şuan ftp kontrolünde bu dosyalara yada kodlara rast gelirdim.Bu tamamen ya *** sorumluların kasıtlı girişimi yada bahsettiğiniz kodlama olmadan onay verilen bir durum.

Yada tamamı ile bu sisteme benim üye olduğumu iddaa edebilirsiniz.Ben olsam zaten sistemde üye girişi yapıp kodu kaldırırdım.Yada en mantıklısı seslichat diye sitemi eklemezdim.