dokuzharf adlı üyeden alıntı

Keşke gönderdiğiniz e-postaya gelecek olan cevaba göre hareket etseydiniz.
Kullanmış olduğunuz başlık yanlış.
Konuyu buraya açma , destek isteme talebiniz yanlış.
Siz kendinizce haklı olabilirsiniz, fakat karşı taraf ( *** ) size bu konuda cevap vermemişken "***'a tazminat davası" gibi bir başlıkla destek istemeniz, nasıl bir yolda ilerlemeniz gerektiğini sormanız gerçekten hata.
Ben sizin yerinizde olsam gönderdiğiniz e-postaya gelecek cevaba göre hareket eder, hak aranacaksa da yine bahsi geçen sitede hakkımı arardım. O sitede hak aramanız sonuç vermiyor dahi olsa bir başka sitede böyle bir konu açmazdım.
Siz dava açsam kazanır mıyım diyorsunuz.
Şöyle olduğunu varsayalım, ***'a gönderdiğiniz e-posta'ya cevap geldi. Linkleri kim eklemiş bulundu ***'dan uzaklaştırıldı. Üzerine düşen görevi *** yaptı.
Peki *** sırf bu konuyu cevap gelmeden, talebiniz, isteğiniz cevaplanmadan açtığınız ***'u küçük düşürdüğünüz ( "***'a tazminat davası" başlığı bile yeter bence ) için size dava açarsa ?

Yanlış anlamayın, ***'u veya başka bir şeyi savunmuyorum. Hiç bir menfaatim vs. bir şey yok.

Demek istediğim , aceleci davrandığınız. Aceleci olduğunuz içinde gelmemiş cevap için yol haritası çizmeniz.

Düştüğünüz durum için geçmiş olsun.
Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür..


*** kişiyi uzaklaştırarak bunu çözüme ulaştıramaz.Üzerine düşen görevi tamamlayamaz.Sistemden kodlarımı kaldırarak çözebilir.Çünkü, benim şahıslarla değil *** ile problemim var.Bana verdiği hasar hem maddi olarak büyük hemde çalıştığım dünyanın en büyük şirketleri arasında yer alan google'nin gözünde küçük ve aldatıcı olarak gösterdi.

***'un bana dava açacağını söylüyorsunuz.Lakin, buna sebebiyet veren ***.*** haberim olmadan sisteme kodlarımı eklemeye müsade etmiş.ben burada küçük düşürmüyorum.*** kendini küçük düşürüyor.Yaptıkları işin ne kadar ciddi boyutta olduğunu fark etmeden ve tedbirlerini almadan hareket ediyor.Hukuksal alanda hakkımı arayacağım.Ama dediğim gibi *** üzerine düşeni yaparsa ortada bir sorun yok.Hem bu konu diğer webmaster arkadaşların backlink.***'dan uzak durmasını sağlayacak hemde *** belkide bu projesi üzerinde daha dikkatli davranacak.

yorumunuz için teşekkür ederim.

Ek Olarak: Fatih bey öncelikle merhaba,
Mailiniz pek hoş değil ? Sanki biz kişisel olarak girip sitenizi eklemişiz gibi bir duruma soktunuz bizi? Bu ancak bizim ile alakalı olmayan bir durum yasal haklar konusuna gelince tabi ki tüm TC vatandaşları
savcılığa gidip dava açabilir bunda bir sakınca yoktur.
Gelelim sorununuza ben teknik bölüm ile görüşüp domain’inizin yasaklanmasını sağlayacağım. Bu süreç içerisinde lütfen bekleyiniz size bilgi açısından işleminizi yaptım şeklinde mail atacağım.
iyi geceler.


***'dan cevap aldım.