Az sakin davran bence çok telaş sinir karışmış sende.
Hocam benim yerime kendinizi koysanız acaba.Forumda da belki görmüşsünüz.Ben şuanda seo yarışmaları ve çekiliş ile bu yıl toplamda temmuz ödemesi ile birlikte reklam amaçlı 3.000 tl ödül dağıtacağım.diğer forumlarda da yarışmalarım mevcut.bir sabah kalkıyorsunuz google'den mail geliyor.Ardından böyle bir şeye şahit oluyorsunuz.Filitreye giriyorsunuz.Geliriniz %80 düşüyor.Siz gelirinize gööre hareket ediyorsunuz ve 10larca insana mahcup düşüyorsunuz.Reel ve sanal hayatınızda ticari kimliğiniz zedeleniyor.
Yani istem dışı hareket ediyorum.Ama aldığım mail sonrası rahatladım.Olan oldu zarar ettik filitreye girdik.Ama sorunum düzelirse ben yine google gözünde sitemi canlandırabilirim.Hiç yoktan bu imkan var elimde.Ben zaten *** suçlama amaçlı konuyu açmıyorum.sadece hataları söyleyip bu alanda dava açarsam başarı sağlayabilirmiyim.NAsıl bir yol izlerim onu öğrenmek istiyorum.
Ek Olarak:
@savaser'in mesajını tekrar okumalısınız.
backlink.***.neti kullanabilmek için kendi sitenize de kod eklemeniz gerekiyor. Aksi taktirde hiç bir işe yaramıyor.
Yaramadığı için de @zego 'nun mesajında söylediği gibi sitenizde açık var mı yok mu , şifreyi bir başkası biliyor mu gibi seçenekleri değerlendirmelisiniz.
backlink.***.neti kullanabilmek için kendi sitenize de kod eklemeniz gerekiyor. Aksi taktirde hiç bir işe yaramıyor.
Yaramadığı için de @zego 'nun mesajında söylediği gibi sitenizde açık var mı yok mu , şifreyi bir başkası biliyor mu gibi seçenekleri değerlendirmelisiniz.
Hocam, sitemin şifreleri sadece bende var.Ben bu kodu eklesem zaten kendim girer kaldırırım.Sitemin şifresi birinde olamaz.Hosting firmam www.megatrhost.com . ÇOŞKUN beye sorabilirsiniz.10 günde bir güvenlik açısından şifrelerimi değiştirme talebinde bulunuyorum.HADİ diyelim birinde şifrelerim var.Bu kişi zaten şifrelerime ulaştı ise yada hackledi ise backlink.***.net'e sitemi eklemez.ya sitemi hackler yada link koyar.Hadi diyelim spam için hacklendi.ama ben sabah baktığımda hiç bir kod yada link görmedim.Dün bu saatte gece 3'de baktım hiç bir kod yada sayfa göremedim.Olsaydı görürdüm.Kaldırmış diyeceksiniz peki kaldırınca sistemden otomatik silinmesi gerekmiyor mu ? ama silinmemiş.YAda bu kişi ben fark eder etmez anında mı fark etti ve kaldırdı.