lostyazilim
tr.link

Bir başka site yazılarımı kopyalamış ilgili işlemler için ne yapmalıyım ?

25 Mesajlar 2.966 Okunma
lstbozum
tr.link

alkantenik alkantenik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Freelancer - Web tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 20 / 47
  • Ticaret 6, (%83)
Google a bırak bence bu işi. Zaten gereken yaptırımı görecektir. Kopya içerik tespit edilir kısa zamanda.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

alper75 alper75 alpercetin.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 6 / 94
  • Ticaret 6, (%100)
who isden baktım isimtescile kayıtlı ama adamın ne teli var nede maili hiç bir şey yazmamış :/
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.

cuneytsonmez cuneytsonmez Bismillahirrahmanirrahim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)

alkantenik adlı üyeden alıntı

Google a bırak bence bu işi. Zaten gereken yaptırımı görecektir. Kopya içerik tespit edilir kısa zamanda.

hocam öyle diyorsunuz ama cok büyük bir sitede bu makalelerimi aldılar işin kötü tarafı aynı aramayı yapınca onlar başta cıkıyor ben alt sırada canımı sıkan nokta bu tabiki bilgiyi paylaşmak güzeldir.ve lakin altına bir site linki vermeyecekse ben neden uğraşayım emeklerimizi kendileri gibi göstermişler.

alper75 adlı üyeden alıntı

who isden baktım isimtescile kayıtlı ama adamın ne teli var nede maili hiç bir şey yazmamış :/

bilemiyorum hocam bende atamadım mesaj ama konuyu takip edecem teşekkür ederim tüm hepinize ilgilendiğiniz için acaba sol tuşu kapatsam mı kopyalamanın önüne geceyim diye ama bilgiler var millet yazdırır yararlanır veya paylaşır diye ellemiyorum.

http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme

alper75 alper75 alpercetin.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 6 / 94
  • Ticaret 6, (%100)

cuneytsonmez adlı üyeden alıntı

hocam öyle diyorsunuz ama cok büyük bir sitede bu makalelerimi aldılar işin kötü tarafı aynı aramayı yapınca onlar başta cıkıyor ben alt sırada canımı sıkan nokta bu tabiki bilgiyi paylaşmak güzeldir.ve lakin altına bir site linki vermeyecekse ben neden uğraşayım emeklerimizi kendileri gibi göstermişler.

bilemiyorum hocam bende atamadım mesaj ama konuyu takip edecem teşekkür ederim tüm hepinize ilgilendiğiniz için acaba sol tuşu kapatsam mı kopyalamanın önüne geceyim diye ama bilgiler var millet yazdırır yararlanır veya paylaşır diye ellemiyorum.

Hocam ctrl + u yapar alır alacağını kopyalamak isteyen kopyalar önüne bu şekilde geçemeyiz. DMCA diye bir şey vardı istersen onuda araştır, ama ücretli olduğunu duydum.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
wmaraci
wmaraci

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)

teşekkürler hocam bildirdim kısa sürde dönüş yaparlarmı acaba

Bana 24 saat içerisinde dönüş yapmışlardı hocam.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

alkantenik adlı üyeden alıntı

Yanlış düşünüyorsunuz. Neye göre kısa zamanda? Bu kısa zamanda mağduriyet boyutu katlanırsa ne olacak? Sonuçta adam organik içerik üretmiş enerji emek para sarf etmiş ne demek google a bırak. Haklı olan hakkını sonuna kadar savunmazsa aptallık etmiş olur. Bense spam yapanları toplayıp yakmak lazım diye düşünürken sen bırak demişsin. Google spam işini bana bırakın deseydi şu sayfayı oluşturur muydu?

https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=tr

Hem lütfen bakın google ne demiş?
"Webspam" terimi, daha yüksek sıralama için Google'ı kandırmaya çalışan sayfalar için kullanılır. Webspam raporu göndermeden önce, sayfanın başka bir sorunu olup olmadığına bakın"

Google daha ne desin, Spamın yanında rahatsız edici içerik, telif hakkı, kişisel bilgilerin ifşası, kötü niyetli yazılım, ücretli bağlantılar backlink satışı, arama açıklamalarının ihlali ve diğer google ürünlerinin hatalı kullanımı. Özetle haklıysan sonuna kadar kapım açık, öyle ne olursan ol gel dememiş...

cuneytsonmez Özelden yada genelden link paylaş biz de spam bildiriminde bulunalım.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)

sayın hocam işe yararmı bilmiyorum site adresimi vermekte sakınca görmüyorum.bana ait iki adet makale linkini veriyorum .

https://dhbtdersleri.com/dhbt-sinavina-hazirlananlara-tavsiyeler.html

https://dhbtdersleri.com/dhbt-sinavina-nasil-hazirlanmali.html

spam olan site linki ise www.dhbtdersleri.net adresinin başlangıcıdır.Arkadaşlar benim bu makalelerimi zaman zaman yayınlanma tarihlerini güncellediğim oluyor misal daha önce kamu ajans aldı link verdi o makaleyi güncellememiş onda daha önce yazılmış gibi duruyor.makaleler tamamen bana aittir.güncelleme sebebim büyük sitelere baktım haberleri yazıları önceden yazsada googlede tarih yeni yazılanı gösteriyor böylece siteye girenlerin aklında tarih güncel eski bir sitede değil bunu okumalıyım diyip tıklama oranım artıyor.

sayın hocam @keremsamet burada linkleri verdim.teşekkür ederim senin dediğine katılıyorum.google ilgilenmesine bırakılırsa bizim yazdıklarımızın hiç emeği yok .

birhabervar birhabervar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 169 / 125
  • Ticaret 0, (%0)
Dmca kullanıyorum ben. Ama kopyalanmasını engellemiyor, kopyalanması durumunda ispat etmenize yardımcı oluyor. Bir nevi tasdik sistemi gibi çalışıyor. Standart kullanımı ücretsiz. Ücretlide ayrıca ne hizmetler veriyor bilmiyorum. Kullanmanızı tavsiye ederim.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

lastpavel lastpavel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad P** A**
  • Mesajlar 1146
  • Beğeniler 339 / 339
  • Ticaret 2, (%100)
zamanında hatırlarım biri benim içerikleri go daddy hostinge atmış direk ilgili mailden ( Telif hakkıyla alakalı) go daddye mail attım belgelerle beraber.Ve belli bir süre sonra hosting hesabı komple kapatıldı ve banada dönüş maili geldi. Biz artık allahında bulsun diyoz ama bu telif hakkıyla alakalı hosting şirketleri çok sert sonuçta onların sunucusunda yasal olmayan şeyler var.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)

birhabervar adlı üyeden alıntı

Dmca kullanıyorum ben. Ama kopyalanmasını engellemiyor, kopyalanması durumunda ispat etmenize yardımcı oluyor. Bir nevi tasdik sistemi gibi çalışıyor. Standart kullanımı ücretsiz. Ücretlide ayrıca ne hizmetler veriyor bilmiyorum. Kullanmanızı tavsiye ederim.

hocam bakacam onada arkadaşlar önerdi .sitenin sahibine bi şekilde ulaşıp son ikazları yapıcam taklitleri asıllarını yüceltir .

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al