-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Freelancer - Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Google a bırak bence bu işi. Zaten gereken yaptırımı görecektir. Kopya içerik tespit edilir kısa zamanda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
who isden baktım isimtescile kayıtlı ama adamın ne teli var nede maili hiç bir şey yazmamış :/
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam öyle diyorsunuz ama cok büyük bir sitede bu makalelerimi aldılar işin kötü tarafı aynı aramayı yapınca onlar başta cıkıyor ben alt sırada canımı sıkan nokta bu tabiki bilgiyi paylaşmak güzeldir.ve lakin altına bir site linki vermeyecekse ben neden uğraşayım emeklerimizi kendileri gibi göstermişler.
bilemiyorum hocam bende atamadım mesaj ama konuyu takip edecem teşekkür ederim tüm hepinize ilgilendiğiniz için acaba sol tuşu kapatsam mı kopyalamanın önüne geceyim diye ama bilgiler var millet yazdırır yararlanır veya paylaşır diye ellemiyorum.
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
cuneytsonmez adlı üyeden alıntı
hocam öyle diyorsunuz ama cok büyük bir sitede bu makalelerimi aldılar işin kötü tarafı aynı aramayı yapınca onlar başta cıkıyor ben alt sırada canımı sıkan nokta bu tabiki bilgiyi paylaşmak güzeldir.ve lakin altına bir site linki vermeyecekse ben neden uğraşayım emeklerimizi kendileri gibi göstermişler.
bilemiyorum hocam bende atamadım mesaj ama konuyu takip edecem teşekkür ederim tüm hepinize ilgilendiğiniz için acaba sol tuşu kapatsam mı kopyalamanın önüne geceyim diye ama bilgiler var millet yazdırır yararlanır veya paylaşır diye ellemiyorum.
Hocam ctrl + u yapar alır alacağını kopyalamak isteyen kopyalar önüne bu şekilde geçemeyiz. DMCA diye bir şey vardı istersen onuda araştır, ama ücretli olduğunu duydum.
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sayın hocam @keremsamet burada linkleri verdim.teşekkür ederim senin dediğine katılıyorum.google ilgilenmesine bırakılırsa bizim yazdıklarımızın hiç emeği yok .
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dmca kullanıyorum ben. Ama kopyalanmasını engellemiyor, kopyalanması durumunda ispat etmenize yardımcı oluyor. Bir nevi tasdik sistemi gibi çalışıyor. Standart kullanımı ücretsiz. Ücretlide ayrıca ne hizmetler veriyor bilmiyorum. Kullanmanızı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
zamanında hatırlarım biri benim içerikleri go daddy hostinge atmış direk ilgili mailden ( Telif hakkıyla alakalı) go daddye mail attım belgelerle beraber.Ve belli bir süre sonra hosting hesabı komple kapatıldı ve banada dönüş maili geldi. Biz artık allahında bulsun diyoz ama bu telif hakkıyla alakalı hosting şirketleri çok sert sonuçta onların sunucusunda yasal olmayan şeyler var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
birhabervar adlı üyeden alıntı
Dmca kullanıyorum ben. Ama kopyalanmasını engellemiyor, kopyalanması durumunda ispat etmenize yardımcı oluyor. Bir nevi tasdik sistemi gibi çalışıyor. Standart kullanımı ücretsiz. Ücretlide ayrıca ne hizmetler veriyor bilmiyorum. Kullanmanızı tavsiye ederim.
hocam bakacam onada arkadaşlar önerdi .sitenin sahibine bi şekilde ulaşıp son ikazları yapıcam taklitleri asıllarını yüceltir .