Merhaba,
18 yaşında Ümraniye anadolu endüstri meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümünden mezunum. 2017 Aralık ayında Dex yayinlarinin düzenledigi dex ilk romanim (dogan grubuna ait bir yayinevi D&R vs...) Yarışmasını kazandim. Hürriyet ve cnn türk sitesinde haberi yapildi. Posta gazetesine roportaj verdim (bu ay ki kitap ekinde gorebileceksiniz) birinci oldugum için kitabim basildi
Canan Tan kitabıma pozitif yorum yazdı. (Ünlü bir yazardır özellikle piraye ve eroinle dans adlı kitabıyla bayağı tanınıyor)
13 nisanda tum kitapcilarda olacak on siparise acildi. Acaba rica etsem 18 yaşındaki bu kardesinizi, beni desteklemek icin kitabımı satın alir misiniz? Satin alip ekran görüntüsü atan arkadasa duaci olurum.
Kitabim 14,65tl (2tl kargo parasini ben odeyebilirim dilerseniz)
Link : https://kitap.salimcan.com
Sadece maddi olarak değil sosyal medya hesaplarinizdan ya da sitelerinizde banner dondururseniz vs... paylaşımda bulunursanız da çok müteşekkir kalırım. Her şekilde desteğinize ihtiyacım var abilerim.
Bu olayin yasak olup olmadığını bilmiyorum. Eğer bu tür şeyler yasak ise lutfen yazin bende kaldirayim
Not : Telefondan yaziyorum bu nedenle kotu yazdim kusura bakmayın lutfen