cnrsgr adlı üyeden alıntı

Salimcan merhaba,

Tebrik ederim, yolun bahtın açık olsun. Genel Yayın Yönetmeni'ne mail atarak kitabın halen D&R'de listelenmediğini belirtmeni tavsiye ederim. D&R'ın özellikle Doğan Egmont'un kitaplarını pazarlayabilme konusunda farklı bir başarısı var. İnternet satışlarında da D&R'de satış adetleri çok daha hızlı yükseliyor.

Bir de Kitapyurdu'nun sahibi Çetin ağabeye mail atıp, tanıtım bülteni metnindeki yazım hatalarını revize ettir. Özellikle virgül kullanımlarında birçok hata var.

Kitabı listeme ekledim, bir sonraki siparişimde elime geçecek kitaplar arasına girdi. :) Selamlar.


Öncelikle çok teşekkür ederim. Evet yarın hayırlısıyla ofislerine gidip bunları söylemeyi düşünüyorum. Doğan grubundaki bir kitabin dogan grubundaki bir satış yerinde daha hizli eklenir diye düşündüm ama hala eklenmedi.

Kitapyurdu.com virgül kullaniminda da evet şimdi dikkat ettiğimde bir cok hata olduğunu gördüm küçük bir hata ama siz yazdıktan sonra beni aşırı rahatsız etti. Kendilerine de bir mail göndereceğim :)

Son olarak umarım kitabımı beğenirsiniz eger okursaniz geri bildiriminize elestirilerinize olumlu olumsuz her şekilde açığım abi :) tekrardan teşekkür ederim 😊