cihan1 Kontrol ettim birçok ilan var ticaret bölümünde fakat genellikle toplu alım yapmak istiyorum ve kartla ödeyebildiğim için site olması gerekir diye düşündüm fakat daha önce makale aldığınız bir kullanıcı varsa özelden önerebilir misiniz ? Cevabınız için teşekkürler.
Ercan merhaba,
Toplu alım yapmak adına içeriğinin kalitesinden taviz verme. Özellikle birkaç keyword etrafında dönen siparişler vereceksen, bu yazılar için 5-6 farklı yazarla çalışmanı tavsiye ederim. Çünkü aynı yazar, belirli keywordde ister istemez tekrara düşecektir. Kredi kartıyla ödeme konusunda da ben supericerik.com ile çalışıyorum. Her makalemi buradan almıyorum belki ama periyodik olarak ziyaret edip, hem hazır makalelerinden, hem de yeni makale siparişlerinden faydalanıyorum. Toplu bakiye yüklemede bonusları da var.
arkadaşlar herkese selamlar...
bu konuyla alakalı olarak ben de şunu merak ediyorum; makale satın aldığımızı varsayalım, makalenin özgünlüğünü nasıl teyit edebiliriz... kendi yazdığım ve özgün olan makale kontrol ettiğim bir sitede %20 orijinal içerik çıkarken bir başka sitede %90 orijinal içerik çıkıyor...
yazılan/satın alınan makalenin özgünlük kontrolü için otorite olan veya güvenilir bir site var mıdır? makale satın alan arkadaşlar nasıl bir kontrol sağlıyorlar acaba...
bu konuyla alakalı olarak ben de şunu merak ediyorum; makale satın aldığımızı varsayalım, makalenin özgünlüğünü nasıl teyit edebiliriz... kendi yazdığım ve özgün olan makale kontrol ettiğim bir sitede %20 orijinal içerik çıkarken bir başka sitede %90 orijinal içerik çıkıyor...
yazılan/satın alınan makalenin özgünlük kontrolü için otorite olan veya güvenilir bir site var mıdır? makale satın alan arkadaşlar nasıl bir kontrol sağlıyorlar acaba...
Aries merhaba,
Bu konuda makaleyi cümle cümle veya paragraf paragraf Google'da aratmak en sağlıklısı. Tüm toollar bu şekilde çalışıyor zaten, ama en güvenli yöntem kendi işini kendin yapmak oluyor her zaman.