THEX3T4R adlı üyeden alıntı

Hayatta Tek başarısızlık vardır oda denememektir. Siz denediniz olmadı o zaman bir şeyler yanlış yapıldı. Bu bir tecrübedir. Bir şeyler yanlış , Bir şeyler eksik veya hatalı bunu bulun. Farklı alanlar deneyin , bir şeyler katmaya deneyin. En önemliside farklı fikirler deneyin.
Ne demiş bruce lee ; Yenilince ümitsizliğe kapılma , her başarısızlık bir zafer arzusudur.


Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam.


birhabervar adlı üyeden alıntı

Arkadaşım böyle olmaz. Bir yerde tıkanır kalırsın ve işi bırakmak zorunda bile kalabilirsin. Sanırım Rusya'da yaşıyorsun. Üzerindeki yük aslında herkesin üzerindeki yüklere benzer bir yük. Durumunu küçümsemiyorum, malesef herkes aynı durumda. İş veren sana para verdiği için (genelde) her şeyi yapabilmeni bekler ve psikolojik durumunu da düşünmez. Siteye girmedim, ne üzerine çalıştığınızı bilmiyorum. Ancak üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorum.

Ne yapabileceğinize gelirsek, Rusça öğrenin. Rusya'da yaşıyorsanız bu daha da kolay olacaktır. Buna ayıracak vaktiniz mutlaka vardır ve dil öğrenmek size her zaman kazandırır.

İş planı çıkarın ve plana sadık kalın. Web sitesi ve mobil için yapılacak işleri bir yere yazın. Acil koduyla çıkabilecek işler için bir esnetme payı bırakın. Muhtemelen ürün fotoğraflarını yeni ürünler gelince çekiyorsunuzdur. Bunun için lojistik birimiyle iletişimde olun, her pazartesi veya cuma görüşerek yeni ürünlerin ne zaman geleceğini sorun ve fotoğraflamayla ilgili planınızı buna göre yapın.

Rusça'yı öğrenene kadar size yardımcı olabilecek ve dil öğrenmede de yardımcı olacak bir arkadaş edinin.

Problemlerinizden patronunuzun haberdar olmasını sağlayın. Ancak bunu şikayet şeklinde dile getirmeyin. Örneğin toplu mail atmak için Rusça bilmiyorsunuz. Eğer şirkete girerken Rusça bildiğinizi iddia etmediyseniz bunu açıkça söyleyin. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.


Öncelikle istanbul'da yaşıyorum lalelide çalışmış olduğum şirket ve rusya ukrayna gibi yerlere satış yapılıyor ancak dil bilen insanlar dükkanın içinde bana yardımcı olmuyor bilgisayar başında oturduğum için rahatım sanıyolar onlar satış elemanı olduğu için aram yok kimseyle kendi başıma götürebildiğim kadar götürüyorum ama buraya kadar getirebildim ve 1 sipariş olmaması bile can sıkıyor hocam.