-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
[SIZE="4"]Kendi tasarımım olan bir tshirt yaptırıp satmak istiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki tshirt mü bitti senin tasarımın olan bir tshirt alsın insanlar.
Tasarlayıp satmayı düşündüğüm tshirt bir topluluğa ait mizahi yazı içeren tshirt modelidir. İnstagramdan sayfa yöneticisi ile anlaşıp reklam yaptırıp bu tshirtlerden iyi miktarda satabileceğimi düşünüyorum, ancak sorun şurda;
1- Baskılı tshirt en uygun fiyata ve kaliteli bir şekilde nereye yaptırabilirim toplu olarak ?
2-Şimdi doğal olarak sürekli hesabıma para girişi olacak, benimde bir dükkanım olmadığı için faturasız ve vergisiz satış yapmam imkansız ve etik değil.
3-Kapıda ödemeli almak isteyenler olacak tshirt'ü bu durumda da kargo şirketleri bir dükkanınız firmanız yok ise böyle bişeyi kabul etmiyorlar diye biliyorum
Şimdi bu tshirtlerin çok sayıda satılacağını düşündüğüm için harekete geçmek istiyorum, ancak dediğim gibi dükkanım falan yok faturasız vergisiz satış yapamam. Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ? Tecrübeli arkadaşlar lütfen konuyu görüpte geçmeyin yardımınıza çok ihtiyacım var.
Ek olarak ; Mesela bu tshirtlerin çok sayıda satıldığını gören başka insanlarda aynı tasarımı ''Yazıları'' kullanıp tshirt yaptırıp satabilir bununla ilgili nasıl tedbir alabilirim.[/SIZE]
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1-2-3) Tisho.COM Deneyebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Kullanıcı Destek Elemanı
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bol şans! Benim halen umudum var temalı hayırlısı olsun!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam satis yada hizmet yoluyla para kazanirsaniz miktari onemli olmaksizin vergi vermeniz gerekir.
Basit usul vergi sistemo hakkinda yazilar okuyabilir ya da tanidik muhasebecinize sorabilirsiniz.
Ote yandan goshopier odeme altyapisini incelemeni tavsiye edebilirim.
Yukarida arkadaslardan birinin dedigi gibi buldumbuldum tisho gibi sistemleri tercih edebilirsin boylelikle iade degisim vs. Sorunlari seni yormayacak.
Ucuncu olarak tabiki tasarimlarin aslan gibi calinacak..Ozellikle bu konuda hic kaygi duymamalisin 😊 Kesin calinir yani yapacak bise yok.. benim basima geldi oradan biliorum
Euros
East Wind
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 - ) Bilmiyorum.
2 - ) Hesabına aylık 10.000, 20.000 TL gelmedikçe bunlar problem değil. Bu kadar parayı kazandıktan sonra kişisel şirket kurarak bu sorununu çözebilirsin.
3 - ) Kargo anlaşması olan bir esnaf firmayla anlaş, onların üzerinden kapıda ödemeli kargo gönder. Amcanın dayının dükkanı bile olur.
Which one is pain ?