Arkadaşlar herkese merhaba. Bir forumum var burada ders notları paylaşıyorum.

Ders notlarını genellikle dosya şeklinde yüklüyorum. Yaklaşık 15 gün öncesine kadar 100 üye vardı. Toplamda 3 yıldır aktif bir forum. 15 gün önce dosyaları sadece üyelerin görebileceği şekilde ayarlama yaptım. Dosyaları görebilmeleri için Üye olmaları gerekiyor..Şuan üye sayısı 550 oldu. 30-40 üye geliyo günlük. Aceba diyorum bi çılgınlık yapıp dosyaları görebilmeleri için üye olmanın yanında en az bir adet döküman paylaşma olayı getirsem? Günde 30-40 olmasada yine birkaç tane üye ve döküman gelir diye düşünüyorum. Sonuçta herkesin pc sinde ders notu, konu özeti vs bişeyler var. Eğer forumdan gerçekten faydalanmak istiyorsa bir tane döküman yüklemeyi göze alırlar diye düşünüyorum. En azından deneyeceğim. Olmadı tekrar kaldırırım.

Şimdi gelelim asıl probleme. Bu olayı bir cümle ile en güzel şekilde nasıl açıklarım? Yani ziyaretçi arama motorunda arama yaptı ve benim foruma geldi diyelim. Orada karşılacağı cümle onun içerik yüklemesine veya çıkıp gitmesine neden olacak bir cümle olacak. En etkili şekilde nasıl anlatırım bu olayı. Örnek olarak bir tane vereyim mesela sizden yaratıcı şeyler bekliyorum:)

"Dosyaları görebilmeniz için kayıt olmalı ve en az 1 adet döküman paylaşmalısınız"

gibi...