cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
benimki iyice yıllandı hala tık yok üstelikte yazılar %100 özgün gitgite düşüyor anlamadım bu işi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
S.E.M & S.E.O Expert
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sitenizin optimizasyonları düzgün bir şekilde yapmanız gerekmekte, ayrıca sosyal medya hesaplarından düzenli olarak içerik üretmeniz gerekiyor. Hit sadece siteye içerik girerek kazanılacak birşey değildir. İçeriklerinizin kullanıcıyı oyalayıcı, özgün ve mantıklı olması gerekmektedir biz mesela 300 kelimelik bir yazıyı okumayız fakat internet üzerinde 300 kelimeyi okuyacak bir sürü son kullanıcı mevcut, hitleriniz sosyal medya hesaplarınızı yönetmenize rağmen artış göstermiyor ise artık bir kaç mecradan ufak meblalar ile reklam çıkma vaktiniz gelmiş demektir.
Web sitenizde link inşasına çok dikkat etmelisiniz ve optimizasyonları düzenli kontrol etmeli eksikliklerinizi gidermelisiniz bunlar sizi sıralamalarda yukarıya taşır ve böylece hitiniz de artmış olur bir SEO tekniği olan uzun kelimelerde yükselip temel kelimelerde sıra kazanma taktiğini deneyebilirsiniz.
Olmayacak diye birşey yoktur.
kaanst
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
31, (%94)
Temayı birazcık daha iyileştirmelisiniz bence hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
bu tasarımla, giren 10 kişi olsa gene iyi, Tasarımı değiştir tamamen.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle bir hızlıca göz gezdirdim. Daha başlıklardan yapacak çok şey var. Örneğin bir başlıkta & işareti var. Olabildiğince arama terimlerine yakın yazmalısınız. Ayrıca en temel problem bence başlıkların cümle olmaması. Örneğin, "Uzun Süreli Oturma" veya "Wilson Hastalığı" bu başlıkta ne bulacağım konusunda çok yardımcı olmuyor. Wilson hastalığının belirtileri mi, ilerleyişi mi, nelere yol açtığı mı, nasıl anlaşıldığı mı? Bir şey yok. Tıklamadım. Wilson hastalığına yakalanan kişiler de tıklamayacaktır. Çünkü çözüm aramak için gireceklerdir.
"Şeker Hastalığının Belirtileri Nelerdir" güzel bir başlık. Tıkladım ve yazıya girdim. Şeker hastalığı konusunda çok bir bilgi sahibi değilim. O yüzden doğrudan gözlemlerimi söyleyeceğim; birincisi yazı çok kısa. Tek tek şeker hastalığının belirtileri yazılmış ancak yeterince açıklanmamış.
Örneğin; "En belirgin belirtilerinden biri tuvalete sık çıkmalardır. İnsan kanında artan şeker oranı direkt olarak böbrekleri uyarır ve sık tuvalete gitme ihtiyacı doğurur. Genellikle gece saatlerinde oluşan tuvalet ihtiyaçları şeker hastalığının habercilerinden biridir." böyle bir ibare var. Biraz daha açıklama istiyor. Prostattan farkının ne olduğunu açıklamak istiyor. Bunlarla yazı daha da uzatılabilir.
Ayrıca belirtiler nelerdir şeklinde bir başlık var. Güzel, ama başlık görebildiğim kadarıyla H2 tagında değil. Ayrıca amacımız teker teker belirtilerin ne olduğunu izlemek. Dolayısıyla her belirti bir altbaşlık olabilir. Ayrıca en önemlilerinden biri, ne kaynak ne iç linkleme, hiçbir link bulunmuyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence temanız pek iyi değil gibi. Yani sitenize girmeden önce beklediğim şey karşıma bir çok içeriğin çıkıp ilgimi çekmesiydi. Ancak girdikten sonra çok az içerik gözümün önüne geldi. Bu da temanız ile alakalı. Yani bir magazin veya haber temasına geçerseniz kullanıcı daha çok içeriği bir arada görecek ve ilgisini çekene girecektir. Sitede daha fazla zaman geçirecektir. Benim görüşüm budur.
1 kişi bu mesajı beğendi.