Dostum ingilizce site olayı sanıldığı kadar kolay değil. Her gün yabancı içerik eklemek aşırı zor. Benim scarybest.com adlı bana göre mükemmel domainli bir sitem var. İçerisinde baya uzun yazılar var. Hatta bu siteyi yükseltmek adına akorgezegeni.com sitemi de paravan olarak kullanıyorum. Fakat sitenin hala organik hiti "0" Bazen 1,2 kişi paravan olarak kullandığım site üzerinden scarybest'e yönleniyor.

Kısaca yabancı siteden para kazanmak sanıldığı kadar kolay değil. Fakat organik hit alırsan iyi para kazanırsın. Akorgezegeni tbm: 10, 15 kuruşken scarybest tbm:2 tl. Bunu yaşadığım için söylüyorum. Şöyle anlatayım: Akorgezegeni siteme ortalama 400 450 kişi giriyor bunların ortalama 20 25 kişisi yurtdışı oluyor. Bu sitem üzerinden yönlendirdiğim yurtdışı hitlerden biri scarybest sitesinde 1 reklama tıkladı 1 kere ve 2tl aldım 1 tıklamadan. Fakat eğer türkiye üzerinden kişi tıkalsaydı reklam 10 15 kuruş verecekti yani çöp olacaktı.

700 800 hitlerde günlük 4 tlyi görüyordum. 20 reklam tıklaması oluyordu. Amp ye geçtikten sonra site hiti yarıya düştü adsense ise 0a yakın veriyor şu an. O yüzden şu an tek düşündüğüm paravan olarak kullandığım site üzerinden gelen yabancı ülke hitlerini scarybest e yönlendirebilmek çünkü 1 2 kişi tıklasa zaten yukarıdaki 20 reklam tıklamasına eşdeğer oluyor.

Son olarak arkadaşlar amp pişmanlıktır. Kesinlike geçmeyin. :) Ayrıca ingilizce siteden organik hit almak bana göre çok çok zor.