-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba WM aracı sakinleri,
Bahar alerjisi sorununa bende muzdaribim. havaların ısınmasıyla polenler çıkmaya başladı sanırım. Dışarı çıktığımda gözlerim kızarıyor ve hapşuruyorum. Siz bahar alerjisi ile nasıl mücadele veriyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Üstad ben mahvoluyordum. Önümden biri koşsa 30 kere hapşırırdım ağzımdan kan gelirdi. Doktor ağır Alerjik Astım teşhisi koydu ve ağır ilaçlar verdi.
Daha sonra başka bir doktorun tavsiyesi ile hayvan beslemeye başladım. Muhabbet kuşu ile başladım, olmadı. Geceleri tıksırmaktan aksırmaktan ve burun tıkanıklığından uyuyamıyordum. Sonra risk alıp kedi edindim.
Bir BritishShorthair kedi sahiplendim. Kızım 7 yıldır benimle. Astım, hapşırma falan hepsi gitti. NE bahar ne polen zerre etkilemiyor. Tavsiye ederim ama doktor tavsiyesi ile...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
KBB uzmanı idi. Evet alerjinin üstüne gitmek gerektiğini ve gerekli patojenleri vücudun üretmesi için vücudu zorlamanın işe yarayabileceğini söylemişti.
Kuş ile başladık dediğim gibi ama bir işe yaramadı. British Shorthair kedilerin tüyleri normal kedilerden daha kalın ve havada süzülmüyor. Onun yerine direk yere iniyor. Elektrik süpürgesi ile bir çekmede tertemiz. Garip belki de psikolojik ama bende işe yaradı. Kızım geldiğinden beri benimle uyur. Burnumdan ağzımdan çok tüy çıktı ama hapşırık, aksırık tıksırık yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ölüyorum ben hocam sen ne diyorsun, doktora gittim burun spreyi verdi bir işe yaramadı hatta daha da kötüleştirdi tekrar gittim doktora bu sefer iğne verdi, biraz etki etti ama yine faydası olmadı. Artık reçete tutuyorum kaç defa arka arkaya hapşıracağım diye en son 35 idi. Belli bir hapşırmadan sonra kanamaya başlıyor, burun damarlarımın iki tanesi çatlamıştı ondan dolayı tekrar doktora gittim. Çözümünü halen bulamadım, yaz ayından nefret etmemin en başlıca sebeblerinden ne yazık ki. Göz yanmasından, burun tıkanıklığından bahsetmiyorum bile ağzımla nefes alıyorum gün boyu :(
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Aynı durumdan bende muzdaribim doktorun verdiği ilaç ve spreyler en fazla 15 dakika fayda ediyor.
Sonra çeşitli bitkisel ilaçlar felan içtim yine faydası olmadı en sonunda ilginç bir şekilde zencefilli ballı süt yarar sağladı.
Artık hapşırık felan başlayınca 2 dakika yapıp içiyorum saatlerce faydasını görüyorum. Herhangi bir zararınında olacağını düşünmüyorum sorunu kökten halletmiyor ama bir kaç saat faydası oluyor. Sadece bal doğal olmalı yoksa işe yaramıyor :)
Denemenizi tavsiye ederim inşallah bende olduğu gibi sizede yarar sağlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam bende yaşıyordum. Fixdual adında bir ilaç kullanıyorum. Nisan ayının 10 u 15 i gibi ilacı içmeye başlıyor ve 3 ay boyunca aralıksız kullanıyorum. 5 6 senedir sıkıntı yaşamıyorum.
Not: İlaç için doktora gitmelisiniz ve size uygun ilacı almalısınız. Ben herhangi bir test yaptırmadım. Kulaklarımda işitme kaybı olduğu için kendi doktoruma sordum öyle kullanmaya başladım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**