lostyazilim
tr.link

Bilgisayarın Ruhsal Ve Bedensel Zararları - Pc'den Neden Uzaklaşmalıyız?

23 Mesajlar 6.780 Okunma
lstbozum
tr.link

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Yazılanların bir kaç maddesinin doğru olduğunu düşünüyorum.
Mesela ben küçüklüğümde de iletişim konusunda zayıftım. Bilgisayar kaynaklı olmayan bir iletişim bozukluğum var. Konuşurken kelimeleri birbirine karıştırırım. Çok hızlı düşünürüm, fakat düşündüğüm hiçbir şeyi o derece hızlı/akıcı konuşamam, konuşamıyorum. Hal böyle olduktan sonra insanlarla konuşmaktan vazgeçip kendimi bilgisayara adadım. Bilgisayara adadıktan sonra yukarıdaki maddelerin bir kaçı bende baş göstermeye başladı.

Aslında bunun sebebi bilgisayar değildi. Bunun sebebi, ben diğer insanlarla konuşmayı bırakınca varımı yoğumu bilgisayara/sanal dünyaya adamış olmamdı. Bilgisayarı normal kullandığınız sürece bilgisayarlar sizlerle ilgili şeyleri avantaja bile dönüştürebiliyor. Artık bilgisayarı sadece gelir kapısı olarak görüyorum. Dengeyi yeniden kurmaya çalışıyorum.

Tecrübelerim; Bilinçsiz, tıpkı sevgilinizle vakit geçiriyormuş gibi bilgisayar kullanımına hayır ! :D

wmaraci
reklam

SefaUygun SefaUygun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Anestezist
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 717
  • Beğeniler 87 / 266
  • Ticaret 6, (%100)

Kakarotto adlı üyeden alıntı

Yazılanların bir kaç maddesinin doğru olduğunu düşünüyorum.
Mesela ben küçüklüğümde de iletişim konusunda zayıftım. Bilgisayar kaynaklı olmayan bir iletişim bozukluğum var. Konuşurken kelimeleri birbirine karıştırırım. Çok hızlı düşünürüm, fakat düşündüğüm hiçbir şeyi o derece hızlı/akıcı konuşamam, konuşamıyorum. Hal böyle olduktan sonra insanlarla konuşmaktan vazgeçip kendimi bilgisayara adadım. Bilgisayara adadıktan sonra yukarıdaki maddelerin bir kaçı bende baş göstermeye başladı.

Aslında bunun sebebi bilgisayar değildi. Bunun sebebi, ben diğer insanlarla konuşmayı bırakınca varımı yoğumu bilgisayara/sanal dünyaya adamış olmamdı. Bilgisayarı normal kullandığınız sürece bilgisayarlar sizlerle ilgili şeyleri avantaja bile dönüştürebiliyor. Artık bilgisayarı sadece gelir kapısı olarak görüyorum. Dengeyi yeniden kurmaya çalışıyorum.

Tecrübelerim; Bilinçsiz, tıpkı sevgilinizle vakit geçiriyormuş gibi bilgisayar kullanımına hayır ! :D

Haklısınız , ne diyelim hayırlısı :)

SanalKullanici SanalKullanici WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 8 / 10
  • Ticaret 10, (%100)
Ben de günün yarısını bilgisayar başında geçiriyorum ama bu maddelerin hiçbirine rastlamadım kendimde.

www.isghazirlik.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al