-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
merhaba instagramda bu ara karşıma sürekli sauna atlet ince gösteren korse birde six pack diye bir alet var göbeğe yapıstıryorsun gerdiriyor sürekli.. bu aletler kullanan yada satan var mı ? işe yarıyor mu gerçekten ?
https://www.gittigidiyor.com/agirlik-kardiyo-fitness?k=bacak+bandı
bir de boy uzatmak için bir şey çıkıyor 😅😅
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İmkanı yok hocam. Kaslarınızı sallayarak sıkılaştıramassınız. Kaslarınız iyice yorulmadan gelişmez. Bunu sağlayabilecek tek şey de spor ve bol protein. Böyle aletlere para vermek yerine gidip spor salonuna yazılın çok çok daha iyi.
hasan@can.biz.tr - Onay almadan herhangi bir iş (özellikle ticaret) yapmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Derdim kas yapmak değil yeterince vucüdum var benim amacı. Bu ara hareketsiz kaldım ve 80 kilolardan 95 lere çıktım onu eritmek yag yakmak.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Gokhan0719 adlı üyeden alıntı
Merhaba kardeşim sanırım sen
böyle bir vücuda sahip olmak istiyorsun arkadaşında dediği gibi böyle vücut yıllarca usanmadan bıkmadan bir çalışmayla olur tabiki prof. kişilerin denetimi altında :) morelini bozma sende yapabilirsin yeter ki azimle çalış
Attıgım üründe ronaldonun tanıtım videosuda var mesela
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam ona benzer var bende kullandim baya yaklasik 3 4 ay belirgin şekilde kas yapti ama duzenli kullanman gerek pedleri aylik olarak değişmesi gerekiyor yapışkanligi gidiyor cünki değermi dersen değmez öyle aman aman birşey bekleme
Ürün ismi: butterfly karın kası
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
MRCBOX değmez derken yagda erime oldu mu ?