-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bende OVH üzerinden satın alıyorum. Listede hem OS hem CMS olması hakkında bir şey diyemem fakat sen Plesk'i seçtiğinde, plesk ile uyumlu OS sunacaklardır sana, CPanel için de aynı şekilde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar,
Öncelikle sunucu yönetim bilginiz sıfır ise kesinlikle sunuu almanızı önermem zira sizin o bahsettiğiniz cpaneldeki alan ön plan onun en az on katı arkaplanda işlemleriniz olacak :) hiç bulaşmayın.
Ama kararlıysanız CentOS 7 seçin ardından cpanel lisans alıp cpanel kurun sonrasında bakım ve optimizasyonu yaptıktan sonra dilediğiniz scripti kullanabilirsiniz.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Sorunuza yanıt olmayabilir fakat şöyle birşey söylemek istiyorum,DigitalOcean'a bakabilirsiniz tüm lokasyonlar aynı fiyata ayrıca 10$ Bakiye Veriyor Sizden Hiçbir Ücret Kesmeden Bununda Bilgisini Vermiş olayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese teşekkürler. Sanırım burda seçenekler linux/windows dışında pek etkisi yok. Bizim TR host satıcılarında olduğu gibi ürün çeşitlendirmesi amaçlı sanırım belki seçime göre modüllerin aktif olması vs farkediyordur.
DigitalOcean ı biliyorum çok duydum hesaplı ve kaliteli. Ancak aylık 5 dolar olan ürünün özellikleri buradaki 3 dolarlık ürünün çeyreği kadar. Ve bunu iş için kullanmaktan ziyade öğrenmek için alıyorum. Becerebilirsem ilerde digitalocean dan düzgün dedicated alırım. Önce çalışma mantığını öğrenmem gerek. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ovh sunucuları iyidir ancak biraz sabırlı olmak gerekiyor. Hesap onaylanması ortalama 4 gün sürüyor. Ayrıca ödeme manuel olarak onaylanıyor. Asla yazılımsal destek vermiyorlar. Teknik destek gerektiğinde ortalama dönüş süreleri 1 gün.
Ama sunucuları iyidir:)
Sunucu yönetimi bilmiyorsanız bulaşmayın derim. Ayrıca sadece sunucu almakla iş bitmiyor. Cpanel/plesk cloudlinux litespeed gibi etkenleri de düşünmelisiniz. Sadece apache üzerinde sunucu yapılandırmayı düşünebilirsiniz veya nginx yapılandırması üzerinden gidebilirsiniz.
Baştan iyi düşünmelisiniz uzun lafın kısası.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 aylık bir ssd 1 isimli ürününü aldım. Dediğim gibi sunucu yönetimine dair bir şey bilmiyorum ve bilmediğim için alıyorum. Kurcalayıp araştırıp öğrenmeye çalışacağım. Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba dün aldım gece aktif oldu ödeme onayı 3-4 saat kadar sürdü centOs olarak yeniden install ettim ovh ın kendi panelinden sonra da putty ile vesta kurdum. Konu değil ama nginx ve apachi ayrıca mı kurulmalı şimdi?