Para, parayı getiriyor. Yakından tanımadığınız insanlarla, gönüllü dahi olsa, işi nereye kadar yürütebileceksiniz? Ha dersen, benim atıyorum 10 Bin TL bütçem var. Buluşalım bir yerde, siz de para koyun, böyle bir projeyi başlatalım. Sonuçta her şeyini halletsen dahi, bunun reklamı vs. bir sürü gideri olacak. Diğer türlü emeğinize yazık.
Haklısınız hocam, sermaye olsa işler çok daha basit olurdu. Ama şöyle bir nokta da var ki, ben bunu para kazanacağım diye yapmıyorum. İçinde olduğum topluluğu geliştirmek adına böyle bir fikrim var. Eğer parası olan bir kimse çıkıp destek olursa alan adını, hostingi de alabilir, yeter ki temel mantığı koruyacağına emin olalım. Bu gidişle webmaster forumlarında tek aktif kısım makale yazımı olacak. Herkes nulled tema kullanıyor. Çok samimi söylüyorum, eğer aranızda bu topluluğu geliştirecek, sadece kendi cebine değil, herkesin cebine yarayacak fikri olan, projesi olan varsa mesai saatlerimin, uykumun dışında vaktimi ve yememin, içmemin dışında paramı o işe aktarmaya hazırım. Artık şu ülkede bir şeyler yapalım. Yerli arama motorumuzdan tutun, işletim sistemimize kadar her şeyimiz yurt dışına göre 10-20 yıl geriden geliyor. Tema ve eklenti kodlama konusunda da geç kalmak üzereyiz.