-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
havuz operatörü
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 Hafta önce Google İrlanda'dan aradıklarını söyleyen kişiler tarafından hesabınıza 250 TL. kupon tanımlayacağız diye attığımız maildeki linke tıklayarak işlem yaptırıp, hesabımı çaldılar.
Hesabımdaki bakiyeme dokunamadılar. Google hesabı askıya aldığında aynı bakiyem duruyordu. Ayrıca kredi kartımdan internetten alışverişe kapalı olduğundan para çekemediler. Sadece hesabım askıya alındı. Bende durumu google İrlanda'ya bildirdim. Hesabımı askıya aldılar. Gerekli formları doldurup, beklemeye geçin dediler.
Fakat şu anda 2 haftadır hesabım askıda. Yeni bir hesap açamıyorum. Açarsam o da askıya alınır dendi google tarafında.
Bundan dolayı reklam veremediğim için e-ticaret sitemde maddi kayıp yaşıyorum. Reklam vermek için nasıl bir yol izlemeliyim? Lütfen yardımcı olun zor durumdayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Alternatif yöntemleri deneyebilirsin. Sosyal medya üzerinden reklamlar ile aynı şekilde tekrar ziyaretçi çekme şansınız vardır. İnstagram, Facebook (tavsiye etmem), twitter, yandex gibi yerlerden reklam verebilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Genellikle askıya alınan adwords hesapları, çok zor açılır. Bu yüzden eğer hesabınızda fazla bir miktar yoksa eğer, Eşiniz, kardeşiniz gibi kişiler adına bir adwords hesabı açarak tekrar kullanmaya çalışın.
Bunun yanı sıra kendi adwords hesabınıza tanımladığınız kart yerine farklı bir kart tanıtın. Çünkü fark edilirse tekrar askıya alacaklardır. Bu yüzden eşiniz adına veya başka biri adına bir kart tanıtın. Tanıttığınız kart ile bir miktar yükleyerek biraz bekleyin eğer sıkıntı yaratmıyorsa kullanmaya devam edin. Şimdilik diyebileceğim bunlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Benim hesap farklı bir sebepten kapatılmıştı, arayıp görüştüm Google AdWords ile, 1 saat içinde açıldı hesabım. Siz mail üzerinden mi yoksa telefon ile mi iletişime geçtiniz?