-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
çok iyi bir domain :D bu domain ile güzel bir şeyler yapılsa patlar :D mizah sitesi yapılabilir. çok iyi gider. Mizah olarak kişilerin kaydolacağı ve kendisinin şaka yapacağı bir alan gibi. ayrıca bir blog kurulup karikatür paylaşımları falan :D
fiyatı baya yüksektir ama şahsen bilemem :D 10 kere 40 eder sana 400 tl yenilenme parası. ayrıcajenerik olması. ayrıca com olması ayrıca 10yıllık olması herhalde en az 10 binden aşağı verilmez yani oda en ölü fiyat. :D yani bana göre 30 bin ortalama değeridir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
1-2K edebilir tabii alıcı bulursan. Tavsiyem mizah sitesi olarak değerlendirmen, akılda kalıcı güzel bir domain :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
yeniakim adlı üyeden alıntı
çok iyi bir domain :D bu domain ile güzel bir şeyler yapılsa patlar :D mizah sitesi yapılabilir. çok iyi gider. Mizah olarak kişilerin kaydolacağı ve kendisinin şaka yapacağı bir alan gibi. ayrıca bir blog kurulup karikatür paylaşımları falan :D
fiyatı baya yüksektir ama şahsen bilemem :D 10 kere 40 eder sana 400 tl yenilenme parası. ayrıcajenerik olması. ayrıca com olması ayrıca 10yıllık olması herhalde en az 10 binden aşağı verilmez yani oda en ölü fiyat. :D yani bana göre 30 bin ortalama değeridir.
Merak ediyorum yanlış anlamayın siz olsaydınız bu domaine o rakamları verir miydiniz ? Domaine herhangi bir olumsuz düşünce edinmiyorum aksine güzel ve akılda kalıcı bir özelliğe sahip ama bu kadar abartılmasını da doğru bulmuyorum.
Şahsen herkesin düşüncesine saygı duyuyor benim gözümde ki değeri; 50₺'dir.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
jenerik domainmiş cart curt işi geride kaldı.
Projen var m? Hedefin belli mi?
eğer projen varsa en berbat domain bile en iyi domaine 10 basacaktır bu net. Bu kadar domainci olmamak gerek. Forumca bu problem cok var. Domainde domain domainde domain yahu domainleriniz var ne işe yarıyor? Projeniz yok hergün 4847484 tane domain konusu açılıyor ne yapsam tavsiye verin diye.