lostyazilim
tr.link

11 Yaşındaki Jenerik .com Alan Adı Değerlendirme

43 Mesajlar 6.404 Okunma
lstbozum
tr.link

Sao Sao WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** O**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 29 / 14
  • Ticaret 5, (%100)

11 Yaşındaki 2007 kayıtlı bu domainim hakkındaki değerli fikirlerinizi, neler yapılabileceğini veya satış fiyatının ne civarda olması gerektiğini yazarsanız sevinirim :)

wmaraci
reklam

Fatii Fatii WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)
çok iyi bir domain :D bu domain ile güzel bir şeyler yapılsa patlar :D mizah sitesi yapılabilir. çok iyi gider. Mizah olarak kişilerin kaydolacağı ve kendisinin şaka yapacağı bir alan gibi. ayrıca bir blog kurulup karikatür paylaşımları falan :D
fiyatı baya yüksektir ama şahsen bilemem :D 10 kere 40 eder sana 400 tl yenilenme parası. ayrıcajenerik olması. ayrıca com olması ayrıca 10yıllık olması herhalde en az 10 binden aşağı verilmez yani oda en ölü fiyat. :D yani bana göre 30 bin ortalama değeridir.
Sao

kişi bu mesajı beğendi.

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)
Sao :) Demek sana aitti. Ara sıra aklıma gelen alan adlarından biriydi. İyi iş yapar satma bence.
Sao

kişi bu mesajı beğendi.

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)
1-2K edebilir tabii alıcı bulursan. Tavsiyem mizah sitesi olarak değerlendirmen, akılda kalıcı güzel bir domain :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** O**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 29 / 14
  • Ticaret 5, (%100)

keremsamet adlı üyeden alıntı

Sao :) Demek sana aitti. Ara sıra aklıma gelen alan adlarından biriydi. İyi iş yapar satma bence.

Bir ara bir süre belki satışa çıkarabilirim ama aklımdaki rakam gelmezse kendim projelendiririm gibi :) Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :)

yeniakim adlı üyeden alıntı

çok iyi bir domain :D bu domain ile güzel bir şeyler yapılsa patlar :D mizah sitesi yapılabilir. çok iyi gider. Mizah olarak kişilerin kaydolacağı ve kendisinin şaka yapacağı bir alan gibi. ayrıca bir blog kurulup karikatür paylaşımları falan :D
fiyatı baya yüksektir ama şahsen bilemem :D 10 kere 40 eder sana 400 tl yenilenme parası. ayrıcajenerik olması. ayrıca com olması ayrıca 10yıllık olması herhalde en az 10 binden aşağı verilmez yani oda en ölü fiyat. :D yani bana göre 30 bin ortalama değeridir.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) Fikirlerinizi dikkate alacağım :) Dediğiniz fiyatlar benim düşündüğüm rakamın yanında çok uçuk fiyatlar olarak kaldı :D

• Üyelik 16.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** O**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 29 / 14
  • Ticaret 5, (%100)

ProSeller adlı üyeden alıntı

1-2K edebilir tabii alıcı bulursan. Tavsiyem mizah sitesi olarak değerlendirmen, akılda kalıcı güzel bir domain :)

Çok teşekkür ederim, değerli fikirleriniz için :)

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)

yeniakim adlı üyeden alıntı

Merak ediyorum yanlış anlamayın siz olsaydınız bu domaine o rakamları verir miydiniz ? Domaine herhangi bir olumsuz düşünce edinmiyorum aksine güzel ve akılda kalıcı bir özelliğe sahip ama bu kadar abartılmasını da doğru bulmuyorum.

Şahsen herkesin düşüncesine saygı duyuyor benim gözümde ki değeri; 50₺'dir.
ErdeM

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)
SerkanERGÜN Hocam fiyat biçtiğin kısma kadar haklısın, lakin 50 ₺ nedir? 11 yaşında jenerik domain 50 ₺ diyorsunuz :)
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** O**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 29 / 14
  • Ticaret 5, (%100)

SerkanERGÜN adlı üyeden alıntı

Merak ediyorum yanlış anlamayın siz olsaydınız bu domaine o rakamları verir miydiniz ? Domaine herhangi bir olumsuz düşünce edinmiyorum aksine güzel ve akılda kalıcı bir özelliğe sahip ama bu kadar abartılmasını da doğru bulmuyorum.

Şahsen herkesin düşüncesine saygı duyuyor benim gözümde ki değeri; 50₺'dir.

Fikrinize saygı duyuyorum :) Piyasayı biliyor musunuz bilmiyorum fakat piyasada jenerik .com domain bulunmuyor şuanda. Satılanların fiyatlarıda çok üst rakamlarda ben XXX TLden satılan görmedim gördüysemde kalitesiz ve XXX Tlnin son rakamları oldu, bunu alanadlari.com sitesinden bakabilirsiniz mesela yada ***'dan :) Sizde 50 tl diyorsunuz ama saygı duyarım :)

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
jenerik domainmiş cart curt işi geride kaldı.

Projen var m? Hedefin belli mi?
eğer projen varsa en berbat domain bile en iyi domaine 10 basacaktır bu net. Bu kadar domainci olmamak gerek. Forumca bu problem cok var. Domainde domain domainde domain yahu domainleriniz var ne işe yarıyor? Projeniz yok hergün 4847484 tane domain konusu açılıyor ne yapsam tavsiye verin diye.
kozlunet

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al