Ciiuuv diye gidiyordur bana isi degerlerini atabilirmisin eger fan entegresinde problem varsa rpm ayar cekemiyosa isiniz birden 80 90 birden 50 40 gozukur buda kapanmalar yol acar. Birde besleme arizasi olabilir eger piliniz bitik degilse gucu adaptorden alirken adaptor yeterli guc veremezse pile doner pilde bitikse kapar. Arti olarak bir mosfet arizasi olabilir adim adim ilerlersek daha iyi olacaktir. Oncelikle isi degerleriniz nasil seyrediyor onun raporunu bizlere iletin lutfen ani dalgalanmalar varmi ?
Yani aklima cidden ya fani temizleyen kisi ya fan bakirini tam oturtamadi arada bosluk kaldi bu hemen kapatir bilgisayari veya gercekten bir entegre arizasi var siz biraz bekleyin bilgisayar iyice sogusun daha sonra bir acin bakalim bu kapanma suresini gecerse buyuk ihtimal ilk tahminim ama yine hemen kapanirsa bir bios sifirlayabilirsiniz ekstra olarak suanlik aklima bunlar geliyor
merhaba bılgısayarcıya verdım 1 gun sonra salı gunu bılgısayar yıne kapanıyor tam bı şekılde yapmam ıçın sıfıralmam lazım dedı 90 tl nı alırım dedı bende 80 olmaz mı dedım salı 6 cıvarı dun tekrar aradım perşembe açmadı 6 gıbı aradı ana kart yandı dedı şok geçırdımresmen bu ansıl olur sıstemı sıfırlayarak ana kartmı yanar dedım oluyor ışde dedı şaka gıbı bugun polıse gıttım tuketıcı haklarına gıt dıyor orada fatura yoksa pek ış çıkartamazsın dıyor kor şşeytan azım oruçlu gıt azını yuzunu patlat dıyo boyle bışe olabılırmı sıfırlıcam ıçındekı bılgıelr gıdıcek denılen bılgısayarın ana kartı nasıl yanar laptop olduğu ıçın ekran kartıda gıttı ne yapmamı onerırsını bıde şok etkısıyle borcum nekadar dedım adam borcun ç.ok konuşuruz demışdı bugun ıçın akıl verın