-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Helpdesk uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
33, (%94)
Ekran kartı driverini yuklendinmi kardeşim bazen o şekilde sorun yaratabiliyor. Batarya bitik eğer sadece sarjda çalışıyor ise . Wifi için yine driver yuklemen gerekebilir format atsıysa eğer. Harici ekran kartı takılmıyor fakat ekranda görüntü var ise ekran kartında farklı bir arıza var demektir. Bence satmadan önce sağlam birisine göster derim sorunu çözebilir daha iyi fiyata satabilirsiniz.
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Helpdesk uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
33, (%94)
Belki basit bir soru olacak ama kablolu bağlantı denedinmi ? Bağlantıyı pc görüyormu üzerinde ünlem işareti filan olabilir .
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
tearaway45 adlı üyeden alıntı
Belki basit bir soru olacak ama kablolu bağlantı denedinmi ? Bağlantıyı pc görüyormu üzerinde ünlem işareti filan olabilir .
evet hocam denedım lakın dedınız gıbı unlem ışaretı var bağlamıyordu ınternete modemle arasında problem yok ancak ınternete bağlamıyor unlem ışaretı çıkarıyord bende kasaya gerı tatktım sonuçda muşterı gelebılır anıden.
rugal34
Güvenli Ödeme Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ödeme Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
R** Ü**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Ben size şöyle izah edeyim muhtemelen laptopunuz çift ekran kartlı ve ekran kartı chipseti ati/amd hp serilerinde genelde bu tür çift ekran kartı olan laptoplarda ekran kartı anakarta gömülü entegre edilerek kurulmuştur. Bir şekilde Amd/Ati kartınızı devredisi bırakırsanız onboard olarak makineniz açılabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
rugal34 adlı üyeden alıntı
Ben size şöyle izah edeyim muhtemelen laptopunuz çift ekran kartlı ve ekran kartı chipseti ati/amd hp serilerinde genelde bu tür çift ekran kartı olan laptoplarda ekran kartı anakarta gömülü entegre edilerek kurulmuştur. Bir şekilde Amd/Ati kartınızı devredisi bırakırsanız onboard olarak makineniz açılabilir.
okadar bilgili deyilim srunu oldjunuda belirterek satisa cikaricm artik 2ci isinma konusunda sorunu az olan laptop markalrini yazarmisnz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
driver yuklemeye calisyorm tumunu lakin kapstiyor kendini sanirim anakartaki ekfan karti cok isitiyo kendini
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
appiah5454 adlı üyeden alıntı
Ciiuuv diye gidiyordur bana isi degerlerini atabilirmisin eger fan entegresinde problem varsa rpm ayar cekemiyosa isiniz birden 80 90 birden 50 40 gozukur buda kapanmalar yol acar. Birde besleme arizasi olabilir eger piliniz bitik degilse gucu adaptorden alirken adaptor yeterli guc veremezse pile doner pilde bitikse kapar. Arti olarak bir mosfet arizasi olabilir adim adim ilerlersek daha iyi olacaktir. Oncelikle isi degerleriniz nasil seyrediyor onun raporunu bizlere iletin lutfen ani dalgalanmalar varmi ?
rugal34 adlı üyeden alıntı
merhaba bı tavısye onerınıız almak ıstıoyrum laptop 14 ınç sahıbınden uzerınden bır kışı bana sadece ekran ve kasa lazım ıstersen ram hdd batarya işlmcıyı sok jarz aletını de ıstemıyoum dedı 150 tl fıyat verdı sızce satmalımıyım.pazartesıye kadar donuş yapıcam.