301 yönlendirme ile bozulmuş ya da silinmiş linkleri, oluşturduğunuz ya da başka var olan bir linke yönlendirmektir.
Örneğin;
xxx.com/anasayfa/konu adresinin hata verdiğini farzedin. Ben bunu anasayfaya (xxx.com/anasayfa adresine) yönlendirebilirim, yani bozuk linke tıklayan anasayfaya yönlendirilecek.
Ek olarak size bir sorum var : Forum siteleri herkese açık olduğu için neden şikayet aldınız anlamadım. Sizin bir suçunuz yok ki ? Yani üyeleriniz hata işlese, siz mi alacaksınız cezayı ? Hem de onca konu varken ?
Örneğin;
xxx.com/anasayfa/konu adresinin hata verdiğini farzedin. Ben bunu anasayfaya (xxx.com/anasayfa adresine) yönlendirebilirim, yani bozuk linke tıklayan anasayfaya yönlendirilecek.
Ek olarak size bir sorum var : Forum siteleri herkese açık olduğu için neden şikayet aldınız anlamadım. Sizin bir suçunuz yok ki ? Yani üyeleriniz hata işlese, siz mi alacaksınız cezayı ? Hem de onca konu varken ?
İçeriği yasal sınırlar içerisinde tutmak site sahiplerinin sorumluluğunda. Aslında ceza almak o kadar garip değil. Ancak gelen tüm bildirimlerle ilgili gerekli işlemler yapılmışken forumun anasayfasının index'inin hala sıralamaya dönmemesi ve karşı bildirimlere bir cevap gelmemesi garip.