KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
bir siteden 100 tl karşılığında tanıtım yazısı alımı yaptım. Yaklaşık 1,5 ay sonra tanıtım yazısı içerisindeki linkleri kaldırdığını farkettim ve iletişime geçtim. Siteye saldırı olduğunu ve bütün linklerin temizlendiğiniz önümüzdeki hafta linklerin geri ekleneceğini söylediler. Sonrasında aradan 1 ay geçti mailden,facebookdan,hizlibuldan yazmama ve görmelerine rağmen herhangi bir geri dönüş yapmadılar. Elimde 100 tl gönderdiğime dair dekont var ama açıklama kısmında tanıtım yazısı ücreti vs yazmıyor. Ama konuşmalarımızda linkleri önümüzdeki hafta ekleyeceklerini söylüyorlar ama eklemiyorlar bunu kanıt olarak sunabilirim sanırım. Hepsinin ss lerini aldım. Normal bir karakola gidip şikayet etme şansım var mı acaba yoksa illa bilişim suçları müdürlüğüne falan mı gitmem gerek. Ve bu durumu polise nasıl anlatabılırım acaba ? Yani adama tanıtım yazısı aldım 100 tl ödedim linkleri kaldırdı bu yüzden şikayet ediyorum diye dediğimde adam anlar mı buradaki olayı. Yani 100 lira için ne kendimi yorayım ne polisi meşgul edeyim diyorum ama göz göre göre **************lık yapıyorlar. Böyle tiplere hadlerini bildirmek gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
bı halt anlamıyolar bızım burdakıler tuketıcı haklarına yonlendırdıler bende bılgısayarcı ya bılgısayarı vermışdım az problem yasadım anlattım tuketıcı haklarına gıt dedıler.
sen bı ıstersen uğra anlat tuketıcı haklarına durumu
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Haklısın ama uğraştığına değer mi ?
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
şimdi siber suçlar müdürlüğü ile görüştüm fatihle eğer mi değmez m bilmiyorum ama diye anlat bi dedi olayı ona göre soyleyeyım anlattım. ya kartal adlıyesıne ya da buraya bıreysel olarak cıktılarını alıp gelmen lazımmış gereği neyse yapılır vs gayet yardımcı olur şekilde konuştu. Oruçlu oruçlu kalkıp gitmeye eriniyorum aslında ama haram zıkım olsun diyip çekilmek mi gerekli acaba diye dusunuyorum bir de buna şimdi nasıl bir süreç işliyor onu merak ediyorum yani ben 100 lira için adamdan 2000 lira alabilir miyim mağdur olduğum için yoksa yine 100 lira alacaksam uğrastıgıma degmez. Ayrıca savcılıga gıdecegıme soyleyınce gizlilik sayfasını değiştirmişler. verilen reklam, tanıtım yazıları, linkleri değişme hakkına sahiptir. Reklam ve tanıtım yazıları gizliliği gereği kaldırma hakkına sahip olup, Reklam veren veya tanıtım veren bu gizliliği kabul etmiş sayılır.
notunu eklemişler. Ama google önbelleğinden bakınca yani benim aldığım tarihte gizlilik anlaşmasında vs böyle bir ibare bulunmuyor :) Çok uğraşasım var ama sonucunda al 100 liranı anlaşın diyeceklerse uğraştıgıma hakkaten değmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO & Wordpress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ü** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu forumda ise kanıtlar, konuşmalar ile şikayet konusu aç başka yapabileceğiniz bir şey yok malesef.
İzmir SEO Uzmanı | proji.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hangi site teşhir et. Biz de uzak duralım bunlardan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sikayetim var bölümüne konu açın kanıtları atın size yanlış yapan olduysa sitesine dos atayım ama yeteceğeni sanmam(VDS Oldumu hostingerini kilitlerdim)
3 kişi bu mesajı beğendi.
kadirckr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-