ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Dolar 4.50 gidiyor konuda yazmıştım. Konu silinmiş o zaman benzerinize buraya yazayım.

Bugün dolar 4.50, yarın 4.60, haftaya 4.80, 2 hafta sonra 5.00, 1 yıl sonra 10.00, artık ilerde çuvalla tl veririz anca 1 dolar alırız. Görünen köy klavuz istemiyor.


Hocam aklım almıyor Bu doların vehametini nasıl anlayamıyorlar. Yandaş tv kanallari doları hiç gündeme getirmiyor. Zaten belli bir kitle %30 40 civarı sadece bu yandaş kanalları izliyor. Haliyle balon ekonomi ile pohpohlanıp bolca eyy amerika eyy almanya eyy israil sözlerini duyup uyuşturuluyorlar.

İnanın bu halka eğitim verseniz tek tek durumu anlatsanız birçoğu durumun vehametini anlar. Bu biatçılık öyle korkunç bir hal aldı ki insanlar gözlerinin önündeki gerçeği göremiyor. Hastane de doktor yok yapılan tüm inşalar zarar ediyor. Vergiler tavan yapmış. Dış açik dünyalar kadar olmuş. Her şeyi neredeyse ithal ediyoruz.
Sırf seçim için eyy israil diyorlar yahu bu ülkeye israilliler vizesiz giriyor filistinliler vizesiz giremiyor. Kudus mitinginden 1 gün sonra Tanker Tanker petrol gitti israile yahu her şeyi seçim için kullanır mı bir insan? Bu insanlara bu kadar aptal muammelesi yapmak neden? Sırf sana inanıyor oy veriyor diye neden her konuda yalan söylüyorsun. Neyse hocam çok doluyum. Olabildigince sade yazmak istedim.

Dolar dediğiniz gibi 5te olur 10da. DURMAK YOK ARTIŞA DEVAM!