Gördüğünüz gibi High - low - medium diye rekabet zorlukları belirtilmiş. Rekabeti yüksek kelimeler potansiyel bir şekilde daha çok kazandırmakta. Yani rekabeti yüksek kelimeler üzerinde yoğunlaşacaksanız çok çalışmalısınız. Hani nasıl derler ne kadar ekmek o kadar köfte.

Diğer kelimelerde rekabet daha düşük olduğu için sektörde öne geçmeniz daha kolay olur fakat bu sefer kazanç açısından işiniz biraz da şansa kalır. Bu tercih sizin.

Sosyal medyada ufak bütçelerle kampanyalar oluşturup hesabınıza hem takipçi kazandırabilir hem de kullanıcıların sitenizi ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz. O kadar kaliteli sosyal medya platformu varken forumlara yoğunlaşmak yanlış. Forumlar 2. planda olsun.

Eğer ABD'de yaşıyorsanız, çalışıyorsanız veya yakın bir tanıdığınız varsa o şekilde en sağlıklı yurt dışı adsense hesabına sahip olabilirsiniz. Türkiyeden dolar ile ödeme almak için yanlış bilgiler vererek veya farklı şekilde adsense hesabı almaya kalkarsanız hesabınızı riske atarsınız.


Son olarak sorularınız çok özel değilse konuyla ilgili sorularınızı konuda paylaşmanız daha doğru olacaktır. Böylece başkalarına da faydalı olabiliriz. İyi forumlar.