-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Her önüne gelen ekleme yapabiliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Babam doğuda Özel Harekatta görev yapmış, bu tür kurunun yanında yaşta yanma mevzuları çok oluyormuş o dönemler fakat bu tür alenen köy yakma vs.. gibi bir olay duymadim ben kendisinden. Sağ kulaği duymaz hatta çatişmada mermi gectiği için yanından. Bunun harici yapılan yanlışlar elbet var lakin bunu iftira atarak öne sürmesin kimse. Masum insanları katleden bir terör örgütünün birini itham etmeye hakkı yok. Suçlu biri başka birini suçlarken once kendine bakacak ne yaptım diye. Tekrar söylüyorum askerlerin oradaki halka yaptığı yanlışlar var teröristlerden bahsetmiyorum. Onları kazi gitsin. Ama halka da kendisi bizzat anlatıyor kötü davranan askerler ve üst rütbeliler varmış.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamamen asparagas bir bilgidir doğru değildir. Bir takım provokasyonlar olabilir, belki 3 binden fazla pkk kampı yok edilmiştir o dönem. Tamamen Türk karşıtı bir bilgi olmuş Wikipedia bu ne bekliyorsun ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
wikipedia açılsın diye ağlayanlar nerede ?
kullanıcılar değiştiriyor derseniz sayfaları
WİKİPEDİA'NIN SAYFALARI KİLİTLEME YETKİSİ BULUNUYOR BU DEMEK OLUYOR Kİ WİKİPEDİA EĞER BİR SAYFAYI KİLİTLER İSE O SAYFADA HİÇ KİMSE DEĞİŞİKLİK YAPAMAZ WİKİPEDİA DIŞINDA