Türkçe rap i herzaman desteklerim sevsemde sevmesemde ama bu adam bokunu çıkardi yok küvette s*x yok polisten kaçariz allah aşkına youtube yaş kitlesi %80 10 15 yaş bu çocuklara bunu ögretiyor ne ögretti
Soytarilik
Madde
Cinsel ilişki
Kununa uymama
Bu toplumun ayariyla oynuyor böyle insanlar cağtay ulusoy gibi çok sevdiğim bir oyuncu tutuklandi çok sevmeme rağmen bir paylaşım bile yapmadim hakeden hakkını alır.
Soytarilik
Madde
Cinsel ilişki
Kununa uymama
Bu toplumun ayariyla oynuyor böyle insanlar cağtay ulusoy gibi çok sevdiğim bir oyuncu tutuklandi çok sevmeme rağmen bir paylaşım bile yapmadim hakeden hakkını alır.
Gençlere ve çocuklara düzgün eğitim verirlerse bu problemler azalır. Türkiyedeki suç oranına, taciz tecavüz oranına bir bakın birde isveç norveçe bakın bu şekilde olmaz bu iş. Hiçbir savunulacak durumu yok bunun. Beni anlamayabilirsiniz lakin inanın en doğrusu bu.
Size içeri alınması gereken fakat dişarıda cirit atıp gençleri insanları zehirleyen 10larca insan yazayım mı? 10larca tv dizisi yazayım mı? Bir insanı sevmeyebilirsiniz lakin adalet denen şey öznel olmamalı. Kendisini dinlemem bilmem yapılan şey yanlış. Çocuklarını düşünüyorsa aile internet filtresi koysun. Google a ne yazsa ulaşabilir bir insan o zaman komple interneti engellesin. Geçsinler bu işleri.