-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bundan yaklaşık 2 Ay önce Sürücü kursuna yazıldım. Yazılı sınav zamanı ücretini ödemiş sınava girmiştim ve yazılıdan geçtim. Ancak kursa herhangi bir kurs ücreti ödememiştim daha önce.
1-1.5 Hafta önce direksiyon sınav ücretleri yatırılmaya başlanıyordu. Bende Ziraat mobilden ödeyeyim dedim ve ziraat mobilden ödemeye çalışırken “Hiçbir borç bilgisi bulunamamaktadır” Uyarısı aldım bende kendimce demek ki sürücü kursu ödemiş diye düşündüm işlerimden dolayıda üstüne düşmedim arayıp sormadım.
Şehir Dışında olduğum için Bugün bir arkadaşıma kurs ücretinin “500” lirasını yolladim kursa vermesi için o da vermiş.
Şimdi ben bunları aradım ve bana direksiyon sınav ücretini ödemediğim için yarın ki direksiyon sınavına giremeyeceğimi söylediler. Bende cevap olarak internetten hala ödenebiliyor gözüküyor ancak ödemeye çalışırken borç bulunmamaktadır yazıyor, Kurs ücretini ödemediğim için benim evraklarımı hazırlamayıp sınava gireceğimi bildirmediniz mi diye sordum. Evet kurs ücretini ödemediğin için bende evraklarını hazırlamadım cevabını aldım.
28 Temmuzda bidahaki sınava girebilirsin dediler. Bende öğrenci olduğum için 28 Temmuzda burda bulunmayacağımı söyledim. Onlarda Sınava gelirsin dediler.
Şimdi benim sinir olduğum kısım hiç kurs ücretini ödemedim diye benim evraklarımı hazırlamayıp sınava gireceğimi bildirmemeleri oldu. Sanki kaçıyoruz, Halbuki bildirmiş olsalar ben ziraatten (sınav yarın olmasına rağmen) hemen şuan ödeyebiliyorum.
Sizce ne yapmalıyım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Biraz senin takipsizligin var hocam. Arayıp borç yok diyor neden diye sormamissin. Sınav ne zaman diye sormamissin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Borç bilgisi yoktur yazdığı anda kursu arayıp bilgi almalıydın işlemleri takip etmeliydin. Belki o anda bankanın sonucunda yoğunluk vardı ve bu hatayı verdi. Kursunda hatası yok demiyorum onlarda arayıp bilgi vermeliydi ancak şimdi yapman gereken bi sonraki sınav tarihini beklemek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sonuçta direksiyon sınav ücretini ödemeyip giremezsem ben giremicem. Bunlar evraklarımı hazırlayıp bildirselerdi şuan ben ücreti ödeyip sınava girebiliyor olacaktım. Devlet bile bana bugüne kadar ödeyebilmem için süre veriyorsa bunlar ne hakla kurs ücretinden daha hiç ödemedim diye kafalarına göre evraklarımı hazırlamayıp benim sınava giriş hakkımı elimden alıyorlar bunu merak ediyorum
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Senin takipsizliğinden ötürü olmuş bu sürücü kursu seni aramak zorunda değil lakin mesaj atmak zorunda ben 5 yıl önce aldım ehliyeti mesaj atmışlardı arayan soran yoktu. Senin yerine sürücü kursu bu işlemleri takip etmez çünkü yatıracağın sınav ücreti devlet ile senin aranda o parayı sürücü kursu almıyor devlet alıyor. Bu yüzden takipsizliğinden ötürü böyle olmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Yani devlet bile bana son güne kadar bu ücreti banka aracılığıyla ödeyebilme hakkı sunmuşken bunlar kurs ücretinden hiç ödemedi diyerek benim o ücreti devlete ödeyebilme hakkımı elimden aldılar.