-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konuyu hep merak ediyorum gerçekten hayatım boyunca hiç bir kız yakın arkadaşım olmadı bugüne kadar ya sevgilim oldular yada uzaktan arkadaş oldular. Sizce bunun sebebi nedir? Yani ne biliyim özgüven var ağzım laf yapar benden daha pasif elemanlar bile kızlarla çok iyi arkadaş oluyor ama ben buna rağmen ya sevgili yada uzaktan arkadaş olarak görülüyorum her kız tarafından. Kızlar benimle yakın bir arkadaşlık kurmaktan cekiniyor gibiler.
Hayatımda hiç kanka diyeceğim sürekli takildigim , dertlerimi anlattığım bir kız arkadaşım olmadı. Kızların bir kısmı beni sevgili olarak görüyor , bir kısmıda arkadaş ama uzaktan arkadaş.
Hatta komik gelecek ama hayatımda hiç bı kızdan ben seni arkadaş olarak görüyorum cevabı almadım çünkü o şekilde hiç bı kızla arkadasligim olmadi reddedende tanımıyorum vs diye reddetti.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunun sebebi ya efendi olup kızlara potansiyel koca adayı gibi görünmen ya da aşırı iticiliğindir. Kuvvetle muhtemel ilk seçenektir diye düşünüyorum ^^ İlla kız arkadaşım olsun diyorsan P!ch ol, onlar seni bulur ama neticede işin varacağı yine manitacılık. Yani doğru yoldasın bence, çok da şeyyapmamak lazım.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest çalışan
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Negiu'ya katılıyorum. Bir de çevrendekilerin nasıl karaktere sahip oldukları önemli. Her sebebi kendinde arama. Arkadaşın dediği gibi: çok da şeyyapmamak lazım :)
https://herbalkullan.com
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya sevgilinizle ortamlara girip başınızın bağlı olduğunu ilan edeceksiniz ya derslerinizde iyi olup güzel not tutacaksınız ya da sınıfınızdaki kilolu gözlüklü çok konuşan kızla kanka olup, 2 hafta onunla takılacaksınız. Seçim sizin ^^
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Belki arkadaş olmak için fazla yakışıklısındır
3 kişi bu mesajı beğendi.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Yıllara dayalı deneyimlerimden söylemeliyim genelleme yapmıyorum kızlar, efendi, dürüst ve ne dediğini bilen erkeklerle fazla takılmıyorlar, çoğu günübirlik eğleneyim vs kafasında yaşıyorlar, arkadaş vs olmak için günübirlik yaşıyacaksın hayatı çünkü bundan hoşlanıyorlar senin kararlı tavırların hayata bakış açın onlara eksi bir görüntü sağlıyor. Zaten sevgilisi varsa bir kızın otomatikman erkek arkadaşları hayatından çıkmaya başlıyor ben bizzat yaşadım bu durumu yılların arkadaşlığı bitti gitti şimdi evli çocuğu var beni görünce yüzü yere düşer mesela ama sen hiç birşey kaybetmiş değilsin canını sıkmana gerek yok aksine bu tutumun çok iyi.
Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Eğlenilecek değil evlenilecek adamsındır muhtemelen
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fazla genelleme yapmadan şunu söylemeliyim ki, kız milleti zora gelemiyorlar ve bu hayatı rahat yaşamak istiyorlar o yüzden nerde yakışıklı, evi ve arabası olan kişiler varsa ilk önce onlara şans tanıyorlar çünkü hayatı hızlı ve dolu dolu yaşamak istiyorlar. Tabi bunu genellemiyorum her kız böyle değil daha çok güzelliğinden yanına yaklaşılamayan kızlar uyguluyor.
Resmi Kişisel Sitem:
http://www.aksoylarwebtasarim.net