Bunun sebebi ya efendi olup kızlara potansiyel koca adayı gibi görünmen ya da aşırı iticiliğindir. Kuvvetle muhtemel ilk seçenektir diye düşünüyorum ^^ İlla kız arkadaşım olsun diyorsan P!ch ol, onlar seni bulur ama neticede işin varacağı yine manitacılık. Yani doğru yoldasın bence, çok da şeyyapmamak lazım.
Sıkıntı bu zaten hocam ben sevgilim olmuyor demiyorum ki çok fazla flortum sevgilim oluyor ama hiç bı kız yakin arkadaş olarak görmüyor beni ya baştan sevgili adayı olarak görülüyorum konuşma direk en baştan bunun üzerine kuruluyor yada uzak arkadaş olarak görülüyorum. Benden daha çirkin ve pasif elemanlar bile benimle arkadaş olmaya çekinen bu kızlarla benden daha yakın arkadaş oluyor. Daha çok geziyor , vakit geçiriyor , sırlarını biliyor. Hatta beni tanımadığını söyleyerek red eden bı kız vardı ve şuan en yakın arkadaşımın en yakın arkadaşı oldu benimle bayağı mesafeli ama hoş bende reddedince bidaha suratına bile bakmadım kızın 1 senedir ama. Hayır ilerde bu çocukla sevgili oluruz mantığında oldukları için mi bana bu kadar mesafeliler diyeceğim ama hepside olmaz ki. Direk aklıma bu geliyor bi kız zaten sevgili olma potansiyeli görmediği erkekle direk yakın arkadaş olur.