Muhammed adlı üyeden alıntı

Ben kendimi anlatamamışım. Benim amacım Mühendis olmak bir şeyler geliştirmek ama ne konuda yapacağıma karar veremedim. Malum Türkiye`nin şartlarında ne Mühendisi olursam daha iyi olur diye sordum. Hali hazırda sağlık personeli olarak devlette çalışıyorum.
FurkanHisamioğlu
Backlinkcigeldi


2 sene üniversiteye gitmedim kendimi tanımak için bu süre boyunca her kaynaktan araştirdim dalları. Kendi yeteneklerimi ve özelliklerimi keşfettim.

Misal
Deliler gibi araştırma ve okuma özelligim var saatlerce bir konu hakkinda kafa yorabiliyorum ve bunu hergün yapabiliyorum. Bunun harici teknoloji dahil tüm bilimlere insan vucudunun işleyişine beyine merakım vardı. Donanımim da su an bircok universite mezunundan iyi durumdadır. Gerek kültür gerek mesleki olarak. Geçen sene meslege karar verip girdim. Yapay zeka ve robotik mühendisiyim artık. Bu konuda ileride adımdan çok da söz ettireceğimi düsünuyorum. Daha simdiden 4 5 proje 2 3 adet hipotezim var. Bunlar için arge destegi almam gerek onun icin cabaliyorum. Yurtdişinda Almanyadan bir teknik universiteden burs aldim onlar ne yapar ne eder diye ogrenmek icin gidip orda tecrube ve imkan edinip bunlari Turkiyeye gecirecegim.

Hazır ol yaşım daha 20.

Bunlari neden anlattim. Kendini tanıman icin. Kendini yeteneklerini özelliklerini taniman lazim. Bizim egitim sistemi bunlari açiğa çikarmayi birak köreltecek derece de berbat bir düzene sahip. Bu yüzden deliler gibi araştirma yap videolar izle. Gecmisi ve su ani dusun nelerden hoslanirsin neler hakkinda yetenegin var. Eğer yetenegin olmayan bir alana girersen bir kademeye kadar calisarak gelebilirsin bunu bil. Nokta atisi yaparsan bu iş TAMAMDIR.
Dersler de hocaların anlattigi cogu teknik konuyu 2 sene önce öğrenmistim ben mesela su an proje gelistiriyorum.