Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
FakirYazar adlı üyeden alıntı
16 mbps hız alıyordum hiç düşmedi sorunda yaşamadım şimdiye kadar ama ramazan başladığından beri 12 ye düştü bazen 9 mbps Türk *******'u arıyorum bölgenizdeki yoğunluk nedeni ile düşüyor olabilir diyor ancak arkadaşım ben o hız için sana para ödüyorum o hızı bana sağlamak zorundasın. Nasıl ben sana hakkın olan hizmet bedelini 16 mbps karşılığını veriyorsam sürekli o hizmeti bana sağlayacaksın. Sonra taahhütü bozdumu para istiyorlar öncelik le sen hizmetini adam gibi yerine getir ondan sonra taahhüte uy.
Benim şuan ay başı yenilendi diye 9 ama 2-3 gün önce 1mbps bile oldu. Kesin ddos filan vardır Türkiye'ye.
Little things affect little minds.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Freelance Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Superonline'dan memnun olan arkadaşlar?
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Hemen hemen tüm sağlayıcılar ile farklı lokasyonlarda çalışıyorum. Eğer altyapı ile alakalı sıkıntınız yoksa hepsi güzel hizmet veriyor.
Fiber konusunda Superonline gayet kaliteli hizmet sunuyor.
Bulunduğunuz nokta için en iyi sağlayıcıyı bulup ona göre tercih yapmakta fayda var. Türk *******'un Hipernet olarak adlandırılan ara paketleri konuma göre Fiber paketleri aratmıyor. (Optik kablodan bakır kabloya geçiş yapılan noktalarda sunuluyor.)
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
UP 20-30MB/S Down 20-30MB/S arasında değişiyor
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
MeMo adlı üyeden alıntı
sizin hızı alalım :)) bu arada fiber internetde benim bildiğim kadarıyla up down hızı bir birine yakın olmalı resimlerde 50mb/s down 4mb/s up falan var neden boyle ?
İş haricinde 2 tane aboneliğim var birisi Türk ******* Hipernet diğeri ise Superonline. Sürekli kablo ile bağlantı sağlıyorum. Hipernet paketim 35 Mbps ve kablo ile 40 civarı görebiliyorum. (Dolaba fazlasıyla yakınım ve hız kendisini gerçekten güzel hissettiriyor.)
Superonline ise Fiber paket. Sağladıkları hizmetten fazlasıyla memnunum.
Standart paketler için download ve upload birbirine denk olması mümkün değil. Türkiye'de genellikle 3 Mbps ile sınırlandırılıyor. Daha fazlası için için farklı dedicated çözümler mevcut.
EmrahDD adlı üyeden alıntı
Metin merhaba,
bugün superonline ile görüştüm bulunduğum bölgede adsl mevcut dediler :/ 16MBS sunabiliyorlar ancak
peşi sıra turk ******* ile de görüştüm bulunduğum bölgede hipernet olduğunu belirttiler tarifeye göre şekillendirmek bana kalıyor
superonline tercihimdi fakat adsl uğraşmak istemiyorum telefon abonelik vs.
sanırım turk ******* fibernet/hipernet ''S'' paketi bana göre
Hipernet için ADSL modem yeterli kalmayacaktır. Altyapı için sinyal üzerinden ölçüm yaparlar. Binaya ve eve gelen hatta problem yoksa kesinlikle Hipernet'e geçmeni tavsiye ediyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-