benim anlatmak istediğin bu değil herkez smm kurarsa kimse satacaz bana anlatırmısın veya müşterilerin başka yer bulduğunda daha ucuz neden senden almaya devam etsin ?
Hocam ben smm işlerinde değilim ama sunu soyleyebilirim.Piyasa okadar çöp oldu ki akıllara zarar.Cebinde 50tl si olan api bulan smm ciyim diye satıs yapmaya basladı.Yerlisinden yabancısına butür çöp satıcılar yüzünden piyasa hem fiyat olarak hem sektör olarak benim gozumde ayaklar altında.Haa bu durum neyi doğurdu? Fiyatı yüksek ama kaliteli iş yapanlara birşey olmadı.Şimdi herkes fiyattan ziyade sorunsuz çalışan panel aramanın peşinde.Sizde Piyasa çakma malı değil de kaliteli bir panel kullanıp müşterilerinizin sorunlarına cevap verebiliyorsanız siz en iyisisiniz demektir.Her sektörde oldugu gibi 0.10krs un hesabını yapanlar muhakkak olacaktır.Bunlar daldan dala atlayarak ister istemez hem mağdur olacak hemde müsşterilerini mağdur edeceklerdir.Bu tür insanların sistemden ayrılması zarardan ziyade her turlu kar saglar.Hem zamandan kazanırsınız hemde diğer müşterilerinizle daha fazla ilgilenmiş olursunuz.Hangi sektör olursa olsun İşini düzgün yapan herkese saygılarımla.