-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Search Engine Optimizer
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Avukat veya hukuk içerisinde olan arkadaşlara önerim;
sanalbaro.com hariç diğer uzantıları boşta gördüm. Türkiye geneline çalışma yapmak isteyen birisi için gayet ideal bir domaindir. .com'u bendeydi 2500 TL'ye satmıştım.
meraboy
En değerli şey emektir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
çok net topladım. com olsaydı düşünmeden alırdım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Search Engine Optimizer
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hukukçuların reklam yasağı ciddi sıkıntı yoksa o sektörde yapılabilecek o kadar çok iş var ki
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Reklam yasağını takan yok ki. Kendi sitemde vatandaşların danışma niteliğinde hukuksal soru sorması yasak. Maksat vatandaş internet üzerinden ne olduğu belirsiz yanlış bilgiler edinmesin Avukata gitsin ücreti mukabilinde danışsın, hem vatandaş kazansın hem Avukat kazansın. Allah sizi inandırsın bir çok yerde danışma ücreti internet ücretine neredeyse denk, hadi diyelim biraz daha fazla. Ama en azından sağlam bilgi ve danışma ücreti karşılığında makbuz alındığı için bağlayıcılığıda var. Yani Avukat yanlış bilgi verirse sonuçlarına katlanır. Ama bir bakıyorsunuz bir kaç Avukat sırf hit almak için beleş danışmanlık sitesi açmışlar. Reklam yasağına aykırı mı aykırı, vatandaşı yanlış yönlendiriyorlar mı yönlendiriyorlar. Ama yasağı masağı takan yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
takan yok yaklaşımı doğru bir yaklaşım değil. zira örnekteki gibi herhangi bir şikayette en kötü ihtimalle siteyi kapatmak zorunda kalırsınız. avukatların bu konuda uymak zorunda oldukları bir yönetmelik var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Siteyi açan avukat olmasa bile herhangi bir şekilde sitede yazılanlardan dolayı doğrudan ya da dolaylı bir avukata yönlendirme yapılıyorsa, bir avukata menfaat sağlanıyorsa yine reklam yasağınını ihlali olur.