OytunTekesin adlı üyeden alıntı

Bu durumu sizi muayene edecek olan doktora bildirin doktor bu durumu bahahe görebilir acemiliğe girerken hatta usta birliğinde dahi ayrı ayrı muayeneler olacak hepsinde bildirin.


Ne olarak bildireyim bugün randevum var nörolojidr ne demem gerekli

HizliKazanç adlı üyeden alıntı

En iyi sonucu Gata askeri Tıp hastanesine gidip gerekli kontrolleri yaptirmaniz olacaktir. Ordaki kurul size gidip gitmeyeceğinize karar verir.

Gata anlaşılamayan konularda devreye girer diye biliyorum

ChesterFiel adlı üyeden alıntı

Sağlık ocağına gidip muayene olurken belirtiyorsun, doktor seni sevk edecek devlet hastanesine. Orada heyete gireceksin. Büyük ihtimal 1 saatte alırsın çürük

Sağlık ocağı dedi eğer nöroloji yazarsa sana rapor bende yazarım

HAYIRSEVER adlı üyeden alıntı

Bahane arıyorsunuz gibi.

Bu neyi değiştirebilir? Bu benim hastalığım ciddi derecede ucuz kurtuldum.

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Küçük yaşta geçirilen havale nedeni ile kalıcı hasar var ise bu ancak detaylı bir tetkik ile anlaşılabilir. Siz anlamayabilirsiniz ne olduğunu. Bahsettiğiniz rahatsızlık başka bir nedenden kaynaklanıyor da olabilir.

Sizin yerinizde olsam, detaylı bir tetkik için sağlık kurumuna giderdim. Risk olup olmadığı bir kaç inceleme sonucunda ortaya çıkacaktır zaten.

Hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Kolay gelsin.


HeadCMoon adlı üyeden alıntı

Havale geçirdiysen evet çürük raporu alabiliyorsun.

Ne olursa olsun, sana aksini söyleyenleri dinleme ve askere gitme. Ortada bir risk var. Olmaz olmaz ama olur da zor bir durumda kötüleşirsen en az 5 6 kişinin hayatını tehlikeye atmış olursun.

Evet geçirdim. ne belgesi sunmam lazım.? Bilginiz varmı içimi ferahlattınız.