Şöyleceğim şeyler yapılabileceklerden sadece bazılarıdır;

- Kategori kısmınızın URL adreslerini aman diyerek bırakmayın en azından Wordpress'te mesela zorunlu araya slug gelmesi gerekiyorsa category değil kategori yazın.

- Kategoride bulunan H1 etiketinin alt kısmına özellikle veya tercih ettiğiniz bir kısma (lütfen gereksiz şeyler yazan sırf makale olsun dıye demıyorum bunu) o kategoride neler sunuyorsunuz diğer kategorilere göre bir farklılığı var mı insanlar için yazın. Kullanıcıları rahatsız edebileceğini düşünüyor yada UX kısmında üstte geliyorsa içerikler altta kalıyorsa yazıyı en alta alabilir veya tıkla aç mantığı yapabilirsiniz.

- Kategoride bulunan yazılarınız tahminimce JS'den gelecektir. JS veya frame tarzı geliyorsa eğer mutlaka Google Gibi Getir aracını kullanarak kategori sayfalarınızda bulunan başlıkların özetlerin Google tarafından okunabildiğini kontrol edin.

- Gelen içeriklerin az da olsa özet kısmını içerik başlığıyla beraber altında gelecek şekilde ayarlaryın ki bot text görsün resimden anlaması textden daha zordur.

- Ben kesinlikle etiket kullanmayan birisiyim bunun yerine internal linkler ve site içi linklemeler yaparım. Kategori isimlerinizin atıyorum Kadın diyelim. İçeriklerinizde sadece bir kelimeye sadece bir kere link verilmesi şartı ile otomatik linkleme yapın ki o sayfaya değer verdiğiniz algılansın.

Bunlar yapabileceğiniz bazı şeylerdir.