Şahsi görüşümü dile getirmek istiyorum, Paylaşım ekibi görevlerini severek yaptığına inanıyorum ve ilerleyen zamanda da yine ekibe alınması gerekenler de olmalı ve ekipte pasif durumda olanları da devre dışı bırakmalı ki rekabetle birlikte paylaşım da olsun.

ASametYildirim gelelim sana, evet gördüğüm kadarı ile çok istekli ve çokça paylaşım yapan birisin ama gaye gösteriş olmamalı diye düşünüyorum. Örneğin; Yaptığın paylaşımlar, yorumlar gayet iyi ama çokça göz önünde bulunup her paylaşıma da bir not bırakmak yanlış anlama sakın insanların aklında soru işareti bırakıyor. Paylaşımlarından şikayetçi olan yoktur ki aksine yardımcı olduğun için teşekkür dahi ediyorum ama illaki bir rank olup seni farklı kılması gerekmiyor. :)

Günün birinde meydana biri çıktı ki ben de kendisi ile samimi oldum, herkese yardım ederdi ve ticaret puanı kasarak popüler konuma gelmeyi başardı. Ama öyle bir gitti ki adı halen anılıyor bazen :)

Benim forum anlayışım şudur; Ticaret kategorisinde karlı olan ticari konularda alışveriş yapmak, bilgi kategorisinde ise henüz yeni olanların yada sorun yaşayanların sorunlarını doğru bilgiyi aktarabilmektir.