bilisimhukuku adlı üyeden alıntı
-------------------------Yeni bir konu açmaya gerek duymuyorum ---------------------------Daha önce çok konuşuldu hatırlıyorum neden bütün mesleklerin bir derneği var iken webmasterların yok dernek olarak domain hosting ssl gibi ürünleri indirimli olarak alsak sponsorlar edinsek wm aracında reklamlar var diyebilirsiniz zaten wm aracı ve diğer rakip platform olmasa çokdan bitmiştik. İl il toplanıp seminerler yapabilirdik bir sohbet sistemimiz dahi yok görüntü online eğitimler verebilirdik ay yıldız tim gibi seocular makaleciler hostingciler gibi ayrı bölümleri il ve ilçelere göre ayırabilir büyük kurum kuruluşlara online teklif verebilirdik düşüncesindeyim mantıklı bulanlar arkadaşlar varmı acaba ?
her ilde tofaşcılar kangocular bmwciler bunu yaparken biz konumları görebildiğimiz halde aynı şehirde belki bazen yanyana caddede geçiyoruz ama toplanıp birlik olamıyoruz
Yazılımcılar için farklı dernekler var ancak sadece webmasterlar için bir dernek var mı bilmiyorum. Yoksa da böyle bir şeyin olabileceğine pek ihtimal vermiyorum. En azından yakın gelecekte.