Google Chrome için SSL Sertifikası Zorunlu Hale Geliyor! |
32 Mesajlar | 5.146 Okunma |
bilisimhukuku adlı üyeden alıntı
Paytr paypal diğer ödeme yöntemi kullanan sitelerde o zaman ssl hiçbir işe yaramıyor kendi sanal poslarınız için banka isteyebilir @eka7a örnek vermem ev comodo ssl 1800 tl civarı benim müşterimlerimde e-ticaret yok seo çalışması için gerekli görüyorum ssl ibilisimhukuku adlı üyeden alıntı
3 hosting firmasında bulunan bayi ve reseller hostinglerin hiçbirinin c panelinde ücretsiz let's ssl kurulumu mevcut değil kendi hesaplarına bakmak isteyen arkadaşlar c panele giriş yaptıkdan sonra ilgili hesabı seçerek güvenlik menüsü altında bulabilirler var ise ssl i ayrı satmak için yüklemiyorlar benim kanaatim bu şekildebilisimhukuku adlı üyeden alıntı
-------------------------Yeni bir konu açmaya gerek duymuyorum ---------------------------bilisimhukuku adlı üyeden alıntı
her ilde tofaşcılar kangocular bmwciler bunu yaparken biz konumları görebildiğimiz halde aynı şehirde belki bazen yanyana caddede geçiyoruz ama toplanıp birlik olamıyoruzbilisimhukuku adlı üyeden alıntı
bu konu ile ilgili talep gelirse ben gerekli çalışmalara başlarım iş potansiyeli açınsından bence gereklibilisimhukuku adlı üyeden alıntı
@millertekadam benimde aklımda deli sorular eski bir siteyi 300-500 indexli sayfası var ise googleda https olarak link değişince 404 hatası alırmıyız acaba bilgi sahibi olan arkadaşlar destek verirlerse sevinirim