lostyazilim
tr.link

Site filtre / ceza vs analizi yapacak bir arkadaş arıyorum.

3 Mesajlar 580 Okunma
lstbozum
tr.link

nuriavci nuriavci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Animasyon ve web tasarımcı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 53 / 27
  • Ticaret 12, (%100)
Merhabalar, uzun yıllardır aktif olan web sitem 6-7 kelime de 1.sırada iken son 2 ayda kademeli olarak bu kelimelerde 4-5 sıralara geriledi. 4k olan günlük hitimte 1k ya kadar düştü. Sitem uzun yıllardır bu kelimelerde ilk sıradaydı, domaindeki anahtar kelime de bile 4.sıraya geriledi. Yani bir sorun olduğu açık. Acaba site filtreye mi girdi, ceza mı aldı, tam olarak soru nasıl olmalı bilmiyorum ama sitemdeki sıkıntının çözümü konusunda bana yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum.

Site düşmeye başlayınca neler yaptım?
Sitemde çok fazla adsense reklamı vardı, birçoğunu kaldırdım, şuan 3-4 reklam gösteriliyor bir sayfada. Daha önce 6-7 tane vardı.
Bu süreç te yıllardır yurt dışı lokasyonlu olan hostingi değiştirdim, Tr lokasyonda çalışıyor.
amp eklentisi kurdum, kaldırdım.
yoast eklentisi vardı, onunla ilgili son güncellemeyle ilgili sıkıntılar olduğunu öğrenince en azından bu site için yıllar sonra all in one a geçiş yaptım.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara özel mesaj yoluyla site bilgilerini iletebilirim, hızlı iletişim için de whatstapp tan ulaşabilirsiniz. 532 585 56 32

Tekliflerinizi/yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

wmaraci
reklam

cylnmerve cylnmerve Kimlik Onayı Bekliyor Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / K
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 421
  • Beğeniler 47 / 115
  • Ticaret 5, (%100)
Düşüş bir çok nedenden ötürü olabilir. Anahtar kelimelerinize ait makalelerde son zamanlarda çok fazla değişiklik yaptınız mı?
Siteye link aldınız mi?
Reklâm aldıysanız adsense dışında bu reklam linklerini kontrol ettiniz mi?
Backlink olarak ne durumdasınız?
Anahtar kelimede bulunduğunuz yerde sizin dışınızda yükselen ve sizin yerinize gelen sayfa google da reklam çalışması yaptırdı mi?
Ve buna benzer bir çok soru var. Bunların hepsini kontrol etmeniz gerek

nuriavci nuriavci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Animasyon ve web tasarımcı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 53 / 27
  • Ticaret 12, (%100)
Teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için, bir üyemizden teknik destek almak üzere anlaştık bakalım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al