-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, son dönemde satış fiyatlarında ciddi artışlar olan patates konusunda Türkiye’nin ihtiyacının yüzde 1’ini geçmemek kaydıyla Suriye’de Türkiye’nin kontrol altına aldığı bölgeden ithalatın serbest bırakıldığını, bu kapsamda TL bazında 4 bin ton patates ithal edildiğini söyledi.
Bakanlıkta düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtlayan Zeybekci, "Hangi alanda olursa olsun spekülasyonlara izin vermeyeceğiz" derken, getirilen patatesin pazarda satışa sunulduğunu ve fiyatların 2 lira seviyesine gerilediğini söyledi.
Zeybekci, kurdaki dalgalanma ve faizler konusunda da "Önümüzdeki süreçte TL’nin değeriyle spekülatif bir şekilde oynanması, aradaki dalga boyları kadar yüksek spekülatif karlar ve rantlar elde edilmesi dönemi artık bitecektir. Kur da faiz oranları da makro ekonomik sonuçlara uyum sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.
Kaynak
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Makale Yazarı Sağlık Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hemşehrim diye demiyorum, ekonomi bakanımız ekonominin e'sinden anlamıyor :)
Adamın tek derdi Denizli'de ki fabrikaları
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İthalatı destekliyorum seçim öncesi 6.25 e kadar çıktı patates fiyatları dün baktım 1.90 a düşmüş. Bu arada yola dökülen patates görüntüleride izledim. Aynı şekilde antepfıstığı 200 tl kadar çıkmıştı. Stokçular fırsatcılar. Ellerinde olan ürünü depoluyor satmıyor. Seçim sonrası istikrar bozulursa diye pusuda bekliyor.
İthalatı bu yüzden destekliyorum ve millet olarak ne gelirse başa kendi kendimize yapıyoruz.
TL ile kredi çekip dolar alan bir milletiz. Kimse kusura bakmasın millet olarak önce kendimize çeki düzen vermeliyiz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence devlet şöyle bir önlem alabilir.Her tarlaya ekilen ve biçilen mahsulleri kayıt altına alsın.Böylece stokta ne kadar mahsul olduğunu görürler ve stokçuları farkederler.Eğer stokçuluk yapılıyosada bir süre satışını yasaklar.Bunlarında elinde kalınca patates zarar ederler.Bir daha söz yapmam abi derler :)
Web sitem: yazilimsoru.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlinkcigeldi şükür sonunda anlayan birisi çıktı şu olayı.Kesinlikle katılıyorum sana.Doların yükselmesinde verilebilecek bir başka örnekte bir şey üretmek için bile bir şeyler ithal etmemiz.
Web sitem: yazilimsoru.com
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Görüyorsunuz her şey ortada lafa gerek yok. Su 2 hafta önce 10 litre 4 lira idi bu hafta 5 lira her şey müstahak diyorum sadece. Vur semeri misali