Ben bir kitabın buna vesile olacağına inanmıyorum. Sigara bırakmak irade işidir aynı şekilde içmememekte.
İçmeyen biri olarak sigara kokusuna dayanamıyorum. Eğer gerçekten bıraktıysanız tebrik ederim.
İçmeyen biri olarak sigara kokusuna dayanamıyorum. Eğer gerçekten bıraktıysanız tebrik ederim.
Ben de şu anda kokusuna dayanamıyorum ve içen arkadaşlarım ile aynı ortamda bulunmaktan kaçınıyorum diyebilirim.
Kitap inanın katkısı var, bundan önce ilaç ile denemiştim kilo almaya başlayınca geri başladım. Ama bu sefer öyle değil kitap gerçekten yol gösteriyor ve kilo ile ilgili de bazı yerlere dokunuyor ve kafada bitiriyorsun. Yani kilo olsun, içmezsem yaşayamam ölürüm biterim diyenleri (şahsen ben böyle diyordum) gerçekten dize getiriyor diyebilirim.
Komik gelicek ama inanın öyle oldu sabah başladım akşama kadar kitabı okudum, bir yandan da sigara içtim. Akşamına bitti tüm 15 yıl bir anda kül oldu gitti diyebilirim.. Kitap aslında kafa da bitirmeye yardımcı oluyor aracı oluyor diyebilirim, herşeyi yapmıyor kitap okuduktan sonra insanın kendisine de görevler düşmüyor değil..
Çok teşekkür ediyorum. Şubat ay'ından beri içmiyorum içmem de..