Öyle bir anlatmışsın ki 10 yıldır hayrına askerlik yapıyormuşsun gibi. Maaşını alıyorsun değil mi? Siz maaş alırken uzun dönem askerlik yapanlara haksızlık olmuyor da, bedelli çıkınca mı haksızlık olacak?
Burada herkesin savunduğu tek bir nokta var, profesyonel askerlik. Askerlik yapacak adam maaşını alsın, eğitimini alsın askerliğini yapsın. Eşitsizliği savunurken karşı kendi durumunuzu da içine dahil edin.
Burada herkesin savunduğu tek bir nokta var, profesyonel askerlik. Askerlik yapacak adam maaşını alsın, eğitimini alsın askerliğini yapsın. Eşitsizliği savunurken karşı kendi durumunuzu da içine dahil edin.
Yahu arkadaş nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum. Allah yardımcımız olsun diyorum. Ne haliniz varsa görün. Çok şükür erle görev yapmıyorum. Sizin gibi okumayı bilmeden konuşan insanlar sadece sanalda çıkıyor karşıma. Daha 3 gün önce 4-5 kişi ardarda saldırdı burada. Yine bir tane daha. Beni tanımadan konuşan insanlardan nefret ediyorum. Uzak dur kendi kendine konuş ben ciddiye almıyorum sizin gibileri.