lostyazilim
tr.link

Kullanmaktan Memnun Olduğunuz Vps - Vds Paketleri

22 Mesajlar 1.855 Okunma
lstbozum
tr.link

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
Kişisel işlerimde kullandığım https://www.hetzner.com/cloud
Kurumsal işlerde https://radore.com/ ve https://www.netinternet.com.tr/ ve https://www.leaseweb.com/

wmaraci
reklam

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
VPS için Vultr tavsiye ederim. Fiyatları ve hizmetlerinden memnunum.

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
kocakserdar7 hocam burada da plesk panelı kendımız mı kurmamız gerekıyor yoksa onlar kurulumu teslım edıyorlar

• Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
KralFx Kendiniz kurmanız gerekiyor. Ama sitede nasıl kurulacağına dair anlatımlar mevcut.
Bu linkten Vultr'a üye olursanız (referans linki) $25 dolar bakiye hediye ediyorlar. İsterseniz bir deneyin.

Ben de bu şekilde üye olmuştum. Site 2.ayında henüz hiç para ödemedim ve hala daha 19 dolar bakiyem var.

Doruk

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

cnkhosting cnkhosting Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yazılımcı
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 1, (%100)

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)

kocakserdar7 adlı üyeden alıntı

KralFx Kendiniz kurmanız gerekiyor. Ama sitede nasıl kurulacağına dair anlatımlar mevcut.
Bu linkten Vultr'a üye olursanız (referans linki) $25 dolar bakiye hediye ediyorlar. İsterseniz bir deneyin.

Ben de bu şekilde üye olmuştum. Site 2.ayında henüz hiç para ödemedim ve hala daha 19 dolar bakiyem var.

o nasıl olabılıyor ki hocam yani şimdi ben uye olsam bana 25 dolar veriyor. ee o zaman ben domain alırım hosting alırım bedavaya yani bir sınırlaması vs yok mu 100 dolar harcarsan kullanabılırsın vs gibi

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
''Kullanmaktan memnun olduğunuz vps/vds'' diye bir başlıkla konu açılmış, yine her zamanki gibi herkes kendini önermiş.

Bilmediğimiz bir yabancı firma tavsiyesi olabilir vs diye konuya giriyorum, ama kendi reklamını yapanları gördükçe anlıyorum ki kimsenin kurumsal olmaya niyeti yok.

Bilgi amaçlı açılan bir konuya kendini öneren yerden asla hizmet almam! Alınmasını da tavsiye etmem.

İyi forumlar herkese.

onurkaplan onurkaplan Bilgi Paylaştıkça Çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Senior Email Marketing Special
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 2209
  • Beğeniler 100 / 548
  • Ticaret 4, (%100)
ben yıllardır ovh kullanıyorum çok memnunum anlık 3 4k sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

• Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)

KralFx adlı üyeden alıntı

o nasıl olabılıyor ki hocam yani şimdi ben uye olsam bana 25 dolar veriyor. ee o zaman ben domain alırım hosting alırım bedavaya yani bir sınırlaması vs yok mu 100 dolar harcarsan kullanabılırsın vs gibi

Hayır hocam domain satışı yapan bir site değil. VPS temelli bir site. İstediğiniz VPS'yi kuruyorsunuz Ubuntu, CENTOS7 vs siz seçiyorsunuz. Daha sonra lokasyonu seçiyorsunuz. Haftalık yedekleme, Ipv6 gibi opsiyonel özellikler seçebiliyorsunuz. Tabi bunlar zorunlu hizmetler değil. Mesela haftalık yedekleme hizmeti 1$ (aylık) ek masrafı var. Sizin yerinize yedekleri otomatik olarak alıp farklı bir sunucu üzerinde saklıyorlar.

Bugüne kadar hep paylaşımlı hosting kullandım benim de VPS konusunda ilk deneyimlerimden birisi. Pek yaygın olmayan bir forum scriptini kurmak ve test etmek için bu siteden paket almıştım. Size VPS'yi bomboş haliyle teslim ediyorlar. Cpanel vs. isteğinize göre kendiniz kuruyorsunuz.

Hazır kurulum, tek tıkla kurulum vs. arıyorsanız eğer DigitalOcean firmasını da öneririm. Tek tıkla Wordpress gibi yazılımlar kurulabiliyor. Ama ben manuel kurmanızı tavsiye ederim.
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Mesela bana gösterdikleri fatura bilgisi. İlk başta başkasının referansı ile üye olduğumda 25$ hediye geldi. Daha sonra 3'er adet 1$ hediye daha verdiler.(Sosyal medya sayfalarını beğenme karşılığında.) Yani toplamda 28 dolar ile başladım. En üstteki 2 tanesi ise bu ücretsiz bakiyeden kestikleri kullanım bedeli. (Haziran ve Temmuz ayları)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al