KralFx adlı üyeden alıntı

o nasıl olabılıyor ki hocam yani şimdi ben uye olsam bana 25 dolar veriyor. ee o zaman ben domain alırım hosting alırım bedavaya yani bir sınırlaması vs yok mu 100 dolar harcarsan kullanabılırsın vs gibi

Hayır hocam domain satışı yapan bir site değil. VPS temelli bir site. İstediğiniz VPS'yi kuruyorsunuz Ubuntu, CENTOS7 vs siz seçiyorsunuz. Daha sonra lokasyonu seçiyorsunuz. Haftalık yedekleme, Ipv6 gibi opsiyonel özellikler seçebiliyorsunuz. Tabi bunlar zorunlu hizmetler değil. Mesela haftalık yedekleme hizmeti 1$ (aylık) ek masrafı var. Sizin yerinize yedekleri otomatik olarak alıp farklı bir sunucu üzerinde saklıyorlar.

Bugüne kadar hep paylaşımlı hosting kullandım benim de VPS konusunda ilk deneyimlerimden birisi. Pek yaygın olmayan bir forum scriptini kurmak ve test etmek için bu siteden paket almıştım. Size VPS'yi bomboş haliyle teslim ediyorlar. Cpanel vs. isteğinize göre kendiniz kuruyorsunuz.

Hazır kurulum, tek tıkla kurulum vs. arıyorsanız eğer DigitalOcean firmasını da öneririm. Tek tıkla Wordpress gibi yazılımlar kurulabiliyor. Ama ben manuel kurmanızı tavsiye ederim.