Değerli arkadaşlar;

2015 Yılından beri ROOT'lu Akıllı Android Cep telefonumdan İNSTAGRAM hesapları açıyordum..

İnstagram sağolsun taş koydu bu duruma ve bir sürü yeni güncelleme ile 1 telefondan artık yeni kayıt yaptırmak çok zor hale geldi.

Elimde 3000 Adet önemli denilecek kullanıcı adları mevcut. Şimdi diyeceksiniz 3000 tane hesabın var ne alaka daha hale ne uğraşıyorsun, Seviyorum instagramı öyle diyebilirim.

Bu konuyu açma amacım hem kendi sorunumu dile getirmek hem de sizde aynı dertten müzdaripseniz, gelin birlikte ne yaparız, nasıl yaparız, onu tartışalım.
Çözüm bulmaya çalışalım, birbirimize yardımcı olalım.

Benim araştırmalarım aşağıdaki gibidir;

Akıllı Telefonlarda root olsun olmasın farketmiyor, Cihaz ID, Telefon ID ve User-Agent değerleri. Bu değerleri değiştiremediğiniz için sınırsız hesap açamıyoruz.

Bir bilgi daha User-Agent değeri: Instagram {Uygulama Sürümü} Android ({Derleme Sürümü}/{Android Sürümü}; {Ekran DPI Değeri}; {Cihaz Çözünürlüğü}; {Üretici Adı};{Cihaz Modeli}; {Cihaz Dili})
Post edilen User-Agent değeri sabittir ve tamamen cihaz bilgilerini içerir.

Telefon ROOTLU olsada VPN olsa da, Yukarıdaki cihaz bilgileri değişmeden 1 telefondan bir çok hesap açılınca kapanıyor artık..

Yukarıda yazdıklarım android telefonlar için geçerliydi. Benim bilgilerim şimdilik bu kadar. Sizler de ekleme yaparsanız çok memnun olurum bilglierimizi birleştirirsek herkes amacına kolay bir şekilde ulaşır diye düşünüyorum...

Proxy kullan halledersin diyen arkadaşları duyar gibiyim, paralı proxy dışında hiç bir şekilde instagramı yenmek mümkün değil diye düşünüyorum. Yine de olur diyen arkadaşlar olursa buyrun beni aydınlatabilirsiniz..

Gelelim Web Tarayıcı İnstagram PC web sürümünde de Pc IP Adresi ve Mac Adresi vs devreye giriyor. 5 hesap açtıktan sonra yine ihlal yiyor veya telefon onayına takılıyor hesaplar. Web konusunda pek bilgi sahibi değilim çünki ben hep telefon ile açtım hesaplarımı.


Sizlerinde görüşlerini almak istiyorum. Bilgi paylaşınca güzeldir esirgemeyin paylaşalım ne yaparız ne yapabiliriz çözüm bulalım tartışalım fikir alışverişi her zaman iyidir.