carasar adlı üyeden alıntı

Suan idam gereksiz geriye gideriz diyenlerin idam edilecek kişileri savunduğunu soyleyebilir miyiz? Biz demiyoruz ki toptan gelsin idam. Belli starndartlar konulmalı. Terör ve tecavüz en basta olmak kaydıyla. Toplum buna hazir. Hala bilmem ne Avrupasina özenmenin anlami ne.

Ne desem boş. Örümcek ağlarını aşamıyorum. Ortadoğuda idamın gelipte masum can almadığı bir ülke yok. Yahu meclis falan hepsi iptal zaten parlemento desen bir halta yaramıyor. Tek bir kişi karar verecek bu işlere. Ha bu ülkede adalet var diyorsan aç ergenekon davasina ve ben bu davanın hakimiyim diyene bak. Aynı şey bir daha yaşansa idam dense ve o kişiler idam edilse 3 4 sene sonra ayy biz cok özür dileriz feto ya da metö neyse artık tarikatlar cenneti oldu zaten ülke, tarafından kandırıldık mı diyecekler?

Sen sanıyor musun bu ülkede sadece suclular idam edilecek? Milyondolarlık araç alıp gemi dizenlere laf yok fakat hükümlüye ilac verilip ağır müebbete tıkınca beslediginiz 1 2 ögün yemegin lafı yapılıyor. Böyle sığ bir argüman olabilir mi ya?

Bana tarihten örnek verir misin? idam şu ülkeyi ileriye taşıdı suçlar düştü de. Hadi ver. Ortadoğudan zaten veremezsin bak avrupa da dünyada ver.