eksiblog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
HAKKI SAVUNAN
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sonucta varmiydi ? Simdide ayni olay adam turkiye topraginda devlet kurmak istiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Suan idam gereksiz geriye gideriz diyenlerin idam edilecek kişileri savunduğunu soyleyebilir miyiz? Biz demiyoruz ki toptan gelsin idam. Belli starndartlar konulmalı. Terör ve tecavüz en basta olmak kaydıyla. Toplum buna hazir. Hala bilmem ne Avrupasina özenmenin anlami ne.
1 kişi bu mesajı beğendi.
eksiblog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
HAKKI SAVUNAN
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İdam cezasini istemeyen herkesin basina taciz ve diger suclar gelmesi dilegiyle konudan ayriliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Su an bile anlaşamıyoruz farkinda misiniz? Insan eliyle olusturulan bir kanuna referandumlarda da sahit olduk ki kabul edenler ve reddedenler var. Yani ne yapılırsa yapılsın bu bir zumreyi tatmin etmeyecektir. Suçlular hakettigi cezayi almadığı muddetce daha cesur olacaklar. Bulunduğum konum olarak uyuşturucu ve illegal işlerin göbeği (Istanbulda olanlar bilir Kuştepe Gultepe ortasi). Inanin 100 metre aşağıda karakol var adamlarin s*kinde degil. En fazla alirlar bir gece nezarethanede yatariz diyor. Ceza yok. Bu adamları al muebbete koy zaten 2 gune bağımlı olduklari icin ölürler (Bağımlı oldukları icin kucumsemiyorum asla da direk idam edilsin demiyorum. )Parmaginzdaki ufak bir yaradan dolayi kolunuzu kesmezsiniz dimi? Tedavi edilebilecek durumda olanlar tedavi edilmeli. Ha kolunuzda kanser var ve bu bütün vücudunuzu ele gecirmeye meyilli ve tedavisi yok? Ne yapacaksınız Bezle sarayim üstünü görmeyim -haber kanallarıni izlemem görmem o tür olaylari- tavir mi sergilersiniz. Herkes kendi penceresinden bakar olaya. O acıyı yaşadığınızda o insanin idam edilmesini değil size teslim edilmesini istersiniz ve yaşamadığı aciyi yaşatmayı istersiniz. Bu insan doğasındaki intikam alma duygusundan kaynaklanr.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sizin inandiginiz değerler size doğru.
Benim inandığım değerler bana doğru.
Ama örümcekler ağlar, gericiymisiz gibi vs tavırlar hic yakışmıyor. Sizin degerlerinize ve düşüncelerinize hakaret etmedim. Lütfen kabul etmiyorsaniz da saygi gosterin. Yoksa tartışmanın anlamı yok. Karşıdakini eleştirirken hakaretvari tavirlar sergileyen birisiyle doğrular üzerine konuşamam. Selamlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Kesinlikle idama karşıyım. Sebebi ise, her zaman kurunun yanında yaş da yanacaktır. Suçsuz yere idama giden insanlar olacak bunu gözardı etmemek gerekir.
İkinci husus ise, insanların bu kanunu kötüye kullanabilme ihtimalidir. Özellikle birisini idam ettirmek için çabalayan insanlar olacaktır. Şuanki hükümeti ve muhalefeti konuşarak siyasete girmek istemiyorum fakat farzedin ki ileriki dönemlerde X partisi başa geçti. Bu parti örgüt gibi hakiminden savcısına, polisinden askerine her şeye kendi adamlarını yerleştirdi. Ne malum önüne geleni astırmayacağı?