-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok iyi tema elinize sağlık ileri de lazım olabilir not edeyim şuraya :)
MtnOzd
RIS / PACS Yöneticisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ris PACS Admin
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
tema gerçekten çok hoşuma gitti :)
bugün EFT saatini kaçırdığım için olmadı ama site üzerinden formu doldurup hesap bilgileri aldım. Yarın sabahtan da EFT işlemini yapacağım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle temanın kendisi süper! Demoların sıkılmadan hazırlanması mükemmel! ve ürünün burada tanıtım görselleri olsun temaya - tanıtıma harcanan emek o kadar fevkalade olmuşki sizi gerçekten tebrik ediyorum başarılar diler hayırlı kazançlarınızın olmasını dilierim. Kolay gelsin hayırlı satışlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yaklaşık 1 haftadır sitem için bir tema arıyordum bir kaç gün önce konunuza denk geldim ve temanızı incelemeye başladım. Gerçekten çok şık ve ilgi uyandırıcı tasarım olmuş uzun zamandır gördüğüm en detaylı özelliğe sahip tema diyebilirim. Almak için sizinle iletişime geçiyorum.
MtnOzd
RIS / PACS Yöneticisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ris PACS Admin
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Tema satın alma işlemini aslında dün yaptım ancak kurulumunu hosting firmasının sorunu yüzünden ancak bugün yapabildim. Tema desteği dışında yaşadığım hosting sorunlarında da çok sabırlı ve çözüme yönelik yardımları oldu bunun için ayrıca teşekkür ediyorum :) (bu sattığı temaya verdiği desteğin haricinde daha büyük bir teşekkürü hak ediyor bence, hosting firmasının hataya verdiği cevap gibi "bende sorun yok" deyip geçebilirdi ancak bugün kurulum yapana kadar sorunlarla ilgilendi ve özel mesajlara oldukça hızlı cevaplar verdi. Bunun dışında herhangi bir sorun olup olmadığını sürekli sordu sağolsun)
Temaya gelirsek Demo'ları tek tıkla kurabilme özelliği gerçekten mükemmel. Hiç üşenilmeden 4 farklı demo hazırlanmış. ve herhangi bir sorun olmadan saniyeler içinde kurulumu yapabiliyorsunuz. Onun dışında temanın yönetim paneli kullanım açısından çok basit kullanılacak şekilde hazırlanmış ancak oldukça detaylı şekilde özellikler anlatılmış.
Kurulumdan sonraki kısıtlı bir incelememden sonra gerçekten tam not aldı :)
Site içeriğini tamamen girip tüm ayarlarını tamamladıktan sonra tekrar bir yorum yaparım :)